CHP’de görev değişimi

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Hanim Ergül getirildi.

30 Haziran 2021 Çarşamba 17:42
CHP’de görev değişimi

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Hanim Ergül getirildi.

CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini sürdüren Filiz Aydın, sağlık sorunları ve bir süre şehir dışında bulunması gerektiğinden görevinden ayrıldı.

Merkez İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu toplantısında ise başkanlık görevine Hanim Ergül seçildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Filiz Aydın, “Onur ve gururla yürüttüğüm CHP Çorum Merkez İlçe Kadın Kolları görevimi sağlık sorunlarım nedeniyle layıkıyla yerine getiremeyeceğimden dolayı görevimi bırakmak durumunda kaldım. Bundan böyle partimin bir neferi olarak iktidar yolunda partimizin hizmetinde olmaya devam edeceğim. Bayrağı teslim ettiğim Hanim Ergül başkanımıza da başarılar diliyor, bu görevi layıkıyla yapacağına yürekten inanıyorum” dedi.

Yeni başkan Hanim Ergül ise “CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanımız Filiz Aydın’dan boşalan göreve 24 Haziran 2021 tarihinde yapılan Merkez İlçe Kadın Kolları Toplantısında oy birliği ile seçilmiş bulunmaktayım. Bizler Cumhuriyetin kadınları olarak ev ev, sokak sokak, gece-gündüz demeden çalışıp, hem yerelde, hem de genelde partimizi iktidara taşıyacağımızın sözünü veriyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Chpkk 2021-07-01 07:19:52

Hepiniz din düşmanısınız.

banner165