CHP’den 5 soru

CHP Belediye Meclis Üyesi Tuncay Yılmaz, parti bayrağı asarken elektrik akımına kapılarak yaralanan işçi adına yetkililere bazı sorular yöneltti.

11 Şubat 2019 Pazartesi 18:14
CHP’den 5 soru

CHP Belediye Meclis Üyesi Tuncay Yılmaz, parti bayrakları asarken elektrik akımına kapılarak yaralanan belediye işçisi adına kamuoyu ve Çorumlular adına resmi kurumları bir dizi sorular yöneltti.

Yaralı işçi Hüseyin Akyol’a acil şifa dileğinde bulunarak bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni eden Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi olarak yaşanan talihsiz olayda, kamuoyu ve hemşerileri adına şu soruları sordu;

Yaralanan şahıs belediyede çalışmakta mıdır? Şayet Çorum Belediyesi’nde çalışıyorsa, üst amirlerin emir ve talimatları doğrultusunda mı orada çalışmaktadır.?

Bayraklama çalışması yapan araç Çorum Belediyesi’ne mi aittir? Aitse diğer siyasi partilere de ihtiyaç halinde tahsis ediliyor mu?

Bayraklama çalışması yapılmadan önce ve yapılırken Çorum YEDAŞ’a yazılı yâda sözlü olarak elektrik kapatma ve önlem alınması konusunda bilgi verilmiş midir?

Bu talihsiz kaza sonrasında Çorum Belediyesi tarafından bir inceleme yada soruşturma başlatıldı mı? Soruşturma ve inceleme başlatıldıysa bu konuyla alakalı sonuç kamuoyuna bilgilendirme olarak sunulmuş mudur?

Bu kazayla alakalı olarak Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmış mıdır? Şayet soruşturma başlatılmışsa yapılan, işlem ve sonuç nedir?

Cumhuriyet Halk Partisi ve Çorum Kamuoyu Sorduğumuz soruların yanıtını en kısa sürede beklemekteyiz.”

Son Güncelleme: 12.02.2019 10:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yeni Türkiye 2019-02-12 09:54:09

bunlar kendilerine müslüman sayın Yılmaz öğrenemedin mi hala. Hak Hukuk eski Türkiye de kaldı. Hepsine haram zıkkım olsun.

banner165