CHP’den iddialı söylem

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi eski il başkanları bir araya gelirken, önümüzdeki aylarda yapılacak kurultayın iktidar kurultayı olacağını açıkladı.

24 Ekim 2019 Perşembe 15:09
CHP’den iddialı söylem

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, önümüzdeki aylarda yapılacak kurultayın, iktidar kurultayı olacağını bildirdi.

CHP İl ve Merkez İlçe Başkanlığı, kongre süreci nedeniyle hazırlıklarını sürdürürken, parti binasında geçmiş dönemlerde görev yapan il ve merkez ilçe başkanları ile bir değerlendirme ve  istişare toplantısı düzenlendi.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ve Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender; geçmiş dönem  il başkanları Gazi Özkubat, Şengül Genç, Osman Samsunlu, Veli Yalçınkaya, Gürsel Yıldırım, Yıldız Bek, geçmiş dönem merkez ilçe başkanları Kadir Boztepe ve İsmail Uçar ile parti binasında bir araya geldi.

Tüfekçi ve Kalender, yaklaşan kongre sebebiyle geçmiş dönem başkanları ile fikir alış verişinde bulunarak, partinin önümüzdeki aylarda gideceği kurultayın iktidar kurultayı olacağını vurguladı.

CHP’nin 31 Mart yerel seçimlerinde büyükşehir belediyelerini ve birçok il belediyesini alarak büyük bir başarıya imza attığının altını çizen Tüfekçi, halkın umudu haline gelen partinin önümüzdeki seçimlerde güçlü bir şekilde iktidara geleceğini iddia etti.

Delege seçimlerinin, merkez ilçe ve il kongresinin birlik ve beraberlik içinde yapılması gerektiğini dile getiren Tüfekçi, adayların kırmadan, dökmeden, kişisel menfaatler için değil, partinin menfaati için hareket ederek seçimlere hazırlanması gerektiğini savundu. 

Samsun bölge toplantısında Örgütlerden Sorumlu  Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın da konuşmalarını hatırlatan Tüfekçi, kongrenin Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır olgunlukta yapılmasını temenni ettiklerini söyledi. En ufak bir tartışmanın, gerginliğin, ikiliğin yaşanmasını istemediklerini, kongre sürecinde partiyi iktidara taşıyacak kadroların oluşturulması gerektiğini ifade eden Tüfekçi, “Geçmiş dönem il ve ilçe başkanlarından Çorum örgütlerimizin seçiminde birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesini diliyoruz” şeklinde konuştu.

Eski il ve ilçe başkanları da, CHP’nin Cumhuriyeti kuran parti olduğunu hatırlatarak, “Bu hassas dönemde bizler her zaman olduğu gibi partimizin yanında  olmaya devam edeceğiz. Kongre sürecinin başta Çorum olmak üzere Türkiye’mize hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştular.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gercek 2019-10-24 21:10:22

Gariban ve yuzu gulen kadın ve genclete önem verin eyt. Cıkarın. İş biter daha ne deyim yanlişa yanlış diye bilecek kişilerle. Yola cıkın empati kurmasını bilmeli beli bir. Gorev aldıktan sonra kendine degil halka hizmet etmeli anlaşılmiştır herhalde. İlce başkanlarına iş düşer diger partilere küsenlerde var. Ekip sürekli degiştirilmeli. O zaman herkez gorev ve sorumluluklarına dikat eder. İnsanları karşiliklı dinleyebilirseniz. Tek taraflı ve cıkar olmadan 4 sene cabuk geciyor saygılarımla parti ismi. Gariban ve halktan. Yana samimi olan. Buişi götürür

banner165