CHP’den seçim hamlesi!

CHP seçim hazırlığına başlarken, sandık görevlilerinin büyük bir kısmının belirlendiği açıklandı.

03 Kasım 2021 Çarşamba 13:59
CHP’den seçim hamlesi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, erken seçim tartışmaları gündemdeyken partisinin 180 bin sandığın yüzde 90'ında görevlendirmeleri tamamladığını duyurdu.

Tüm örgütleriyle sahada olan CHP'nin, sandık görevlilerinin büyük bir kısmını bugünden belirlediğini aktaran Salıcı, şunları kaydetti:

"Yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. YSK tarafından bir önceki genel seçimde belirlenen ve oy kullanma işlemi gerçekleştirilen 180 bin sandığın yüzde 90'dan fazlasında üyelerimiz arasından asil olarak görevlendirmelerimizi yaptık. Asil görevlilerin seçim günü çeşitli nedenlerden dolayı görev başında olamaması ihtimaline karşın gerekli önlemlerimizi de şimdiden aldık. Bu yüzden sandıkların yüzde 25'inde de yedek görevlendirmeler yapılmış durumda. En kısa sürede tam planlamamızı yaparak hazır hale gelmiş olacağız. CHP, seçimlere şimdiden hazır."

KAYNAK: MEDYA RADAR

Son Güncelleme: 03.11.2021 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasret 2021-11-03 17:49:13

Ne seçimiiii. Sen olsan sen seçime gidermisim!

banner165