CHP’nin hedefinde Kavuncu var

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ailesini hedef alan sözlerine tepki gösteren Erol kavuncu, Çorum CHP'nin hedefi oldu.

29 Mayıs 2022 Pazar 13:11
CHP’nin hedefinde Kavuncu var

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iki vakıf aracılığıyla yurt dışına para aktarıldığına yönelik iddiaları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ailesini hedef alan sözlerine  sosyal medya hesabından sert bir dille tepki gösteren AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum CHP’nin hedefi oldu.

AYNI TONDA KARŞILIK VERDİ

CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, yaptığı açıklamada ülkenin genel gündemine ilişkin bazı problemleri gündeme getirerek, aynı tonda Kavuncu’ya cevap verdi.

ART ARDA SORULAR YÖNELETTİ

Tahtasız, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’ya; esnafın kan ağladığı, çiftçinin tükendiği, mazotun 25 TL olduğu, her gün yeni zamların geldiği günümüzde bu kötü gidişata neden ses çıkarmadıklarını sorarak, “Şeker Fabrikaları özelleştirilirken neredeydin? Kasadan 128 milyar dolar boşaltılırken bu duruma hiçbir lafın oldu mu?” diye sordu. Kavuncu’yu kınayan Tahtasız, yolsuzluk, talan, zamlar ve milletin ve Çorum halkının düştüğü durum karşı sessiz kaldığını iddia etti.

'KENDİNE GEL, CELALLENME...'

“Erol Kavuncu, kendine gel! Ne o celallenmen, iktidarın kaybedildiğini görünce kendi hakimiyetini de mi kaybettin? Bırak sağa-sola çamur atmayı şöyle geçmişten biraz cevap versene?” diyen ve Kavuncu’ya bir dizi sorular yönelten Tahtasız, “Bazıları ‘ben şeker fabrikalarının özelleştirilmesine karşıydım’ demeye başladı. Peki ya sen? Şeker Fabrikaları özelleştirilirken bir lafın olmuş muydu? Memlekette satılmadık hiçbir şey bırakılmazken, 128 milyar dolar kasa boşaltılırken hiçbir laf söyledin mi?” diye sordu.

Tahtasız’ın açıklamasında yer alan sorular şu şekilde devam etti:

“Merkez Bankası eksi 60 milyar doları geçmiş. Yakınlarına 3’er 5’er maaş alanlarla ilgili bir cümleniz olmamış. Esnaf kan ağlıyor, çiftçi tükenmiş, emekli sokağa çıkamaz olmuş, EYT’liler kaderlerine terk edilmiş gıkınız çıkmıyor. Çıktı dediğiniz 3600 gösterge yıllardır ortada yok. Dolar rekor üstüne rekor kırmış. Mazot olmuş 25 TL. Her gün zam, zam. İnsanlar bir ekmek, kuru soğan bile alamayacak duruma gelmiş. Birileri de yurt dışına paralar çıkaracak, ancak sizin bir lafınız olmayacak. Söyleyebilir misiniz bu halkın paralarını nasıl yurt dışına çıkarırsınız? Söylesinize; zenginlerin parası kurdan etkilenmesin diye garanti verdiniz. Halkımızın parasını bunlara kur farkı olarak vereceksiniz. Bu duruma hiç bir itirazınız olmayacak öyle mi? Garanti projeler ile bu halkı onlarca yıl borçlandırdınız. Bunları unutacağımızı mı sandınız? Ağzınızdan çıkanı kulağınız duyacak. Dünün FETÖ ile kaşık oynatanları, FETÖ/PDY’nin her istediğini yerine getirenleri kalkmışlar sağa sola yaranmak için laf söylüyorlar. Sahi FETÖ/PDY’nin siyasi ayağı ne oldu? Ensar Vakfındaki tecavüzlerine, tacizlere karşı bir diyeceğiniz var mı? Gerçi siz reisten izin almadan hiçbir laf konuşamazsınız ama biz yine de soralım: 
Çorum Belediye Başkanı, ‘borçlu bir belediye devraldık’ diyor, işçi maaşlarını ödemek için yeniden borçlanıyor, veya gayrimenkul satışları yapıyor. Çorum Belediyesinin içinin boşaltılmasına sözünüz oldu mu? Ne dersiniz bu duruma? 
Çorum havaalanı, demiryolu aha geldi, aha gelecek diyorsunuz? Hani nerede?

Gidiyorsunuz, hem de gümbür gümbür gidiyorsunuz. İlk seçimde ülkemizi bu karanlık düzenden aydınlığa çıkaracağız.
Ülkemizi bu yasakçı zihniyetten kurtarıp, cumhuriyetimizi özgürlükçü, çağdaş, demokratik yapıya kavuşturacağız, iktidar yolculuğumuza güçlü adımlarla devam edeceğiz."

PEKİ KAVUNCU NE DEMİŞTİ?

Ak Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bazı vakıflar aracılığıyla yurt dışına para aktarıldığı iddiasını ortaya atarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ailesini hedef alan sözleri üzerine sosyal medya hesabından şu sözlerle tepki göstermişti:

Yazıklar Olsun.!

CHP’nin Genel Başkanının, ‘aldığı talimatlar doğrultusunda’ yalan, palavra ve iftiralarla siyaseti kirletmesi asla kabul edilemez.!
Sayın Cumhurbaşkanımızı ve ailesini ahlaksızca itham eden, bürokratlarımızı tehditleriyle hedef alan, iftira ve nefret söylemleri ile toplumu bölen bu siyasi üslubu şiddetle kınıyorum.

"Bu millet kimin fareler gibi saklandığını da, kimin aslanlar gibi mücadele ettiğini de çok iyi bilir. Bir insan ancak bu kadar alçalabilir.”!

Yüreğin yetiyorsa çık.!

Hangi senaryoyla, hangi algı oyunuyla çıkarsanız çıkın aziz Milletimizden asla onay alamayacaksın.!

Üslub-u beyan, ayniyle insan.!"

Son Güncelleme: 29.05.2022 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Anne 2022-05-29 19:44:11

Sayın Başkanın Söyledikleri Ülkenin gerçekleri.Beğenirsin beğenmezsin.At gözlüğünü çıkarıp Halkın içine girersen(Çarşı-pazarda) gerçekleri görürsün.

Avatar
Hedef 2071 2022-05-29 13:46:57

Ben sana soruyorum tahtasız.Bu kadar İslama ve kurana başörtüsüne düşmanlığınız nereden geliyor.hdp sevdası terörist sevdası darbe sevdası nereden geliyor cevap bekliyorum.

Avatar
Misafir 2022-05-29 14:09:17

CHP bu tepkisini birazda PKK ya göstermeye cesaret edebilir mi acaba işiniz bütün politikanız yakan ve iftira üzerine çöxüm Öner’iniz nedir Öner’ini sadece Tayyib füşmanlığı

Avatar
crm 2022-05-29 13:55:58

deveye sormuşlar neren eğri diye... sizinkide o hesap, sizin ne mal olduğunuzu bilmesek..

Avatar
Susma hepsini söyle 2022-05-29 16:53:17

Vekilleriniz terörist cenazelerine katıldı, senden ses çıkmadı. HDPnin kuklası oldunuz, sesiniz çıkmadığı gibi zorunuza bile gitmedi. Vekil olacağım aşkıyla her yanlışa boyun büktün sesin çıkmadı, Kılıçdaroğlunun korkusu ve vekillik hayali seni hep susturuyor. Bir de Kılıçdaroğlunun tankların arasından nasıl kaçtığını senden duysaydık iyiydi. Sıklık bu şehre hava veren akciğerlerdi, hayrola düğün salonunun imar durumunu ikide bir başına kakan partindeki adamlardan mı korkuyorsun, güya muhalefet yapıyorsun ama sesin hep belli isimlere çıkıyor, başkalarına ses edemiyor susuyorsun. Ezberlediklerini değil de sustuklarını dinlemek istiyoruz, buyur meydan senin..

Avatar
Vatandaş 2022-05-29 14:51:26

Kavuncu da emir kulu ne yapsın?

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-05-29 16:44:17

Allah AŞKINA ÇORUM CHP MİLLETVELİ TUFAN KÖSE ÇORUM İÇİN NE İFADE EDİYOR. ÇORUMUN YAPILMAYAN YARIM BIRAKILAN YATIRIMLARINI ULUSAL MEDYADA NEDEN ANLATMIYOR. TUFAN KÖSE ÇORUM İÇİN HİÇ BİR ŞEY İFADE ETMİYOR. BENCE SİZ İLK ÖNCE İĞNEYİ KENDİNEZE ÇUVALDIZI BAŞKASINA BATIRIN. ÇORUM DA 4 TANE MİLLETVEKİLİ VAR, HEPSİ DE AYNI, AL BİRİSİNİ VUR ÖTEKİNE. BENCE BUNLARIN HEPSİ DANIŞIKLI DÖVÜŞ. BÜTÜN PARTİLERİN HEPSİ AYNI, BİRİNİN DİĞERİNDEN FARKI YOK. ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. ÇORUM DA UYUMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYANA.....

Avatar
İSKİLİPDEN 2022-05-29 15:12:21

İlçenin sorunları varmı?
Dile getiren, çözüm sinan araştırma yapan vs
sen şunu dedin ben bunu dedim ilçenin için sorunlarını düşünen varmı yok kim diye getirecek KİM?
ne sağ ne soy ne muhafazakar ne bilmem hanği görüş insanlar hizmet, aş, iş, yer yunt istiyor sen bunu.ben şunu dedim o işler geride kaldı göç veriyoruz göç olmuyor olmuyor
BU ARADA İLÇENİN SORUNLARINI yine hatırlatayım;
Tosya İskilip YOLU,
Meslek Yüksek Okulu
Kapalı spor salonu
kültür merkezi
gençlik merkezi
kanal ISLAHLARI
kale ve mağara restorasyonu
çocuk parkları
Çankırı İskilip yolu
İskilip Çorum yolu
egsersiz alanları aletli vs. vs.