CHP’nin sözlerine tepki

CHP İl Başkan Yardımcısı Sadık Eral'ın sağ seçmenin tercihleri ile ilgili sözlerine ilk tepki AK Parti'den geldi.

21 Ocak 2019 Pazartesi 17:30
CHP’nin sözlerine tepki

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, sağ seçmenleri "cahillikle" suçlayan CHP İl Başkan Yardımcısı Sadık Eral'ın sözlerine tepki gösterdi.

Ahlatcı, yaptığı yazılı açıklamada tüm seçmenlerin AK Parti’nin başının tacı olduğunu söyledi. CHP İl Başkan Yardımcısı Sadık Eral'ın, ‘Emin olun ki şuanda sağ iktidara oy veren insanlar cahillik çemberi içindedirler’ şeklideki sözlerine tepki gösteren Ahlatcı, "Bütün seçmenlerimiz AK Partimizin başının tacıdır. Bizlerin birleştirici olması gerekmektedir. Ülkemizde yaşayan tüm vatandaşlarımız her hangi bir parti ayırdımı yapılmaksızın bizim için kıymetlidir. Hiçbir seçmenimizin siyasi parti tercihinden dolayı küçük görülmesi hoş karşılanmamaktadır. CHP Çorum İl Başkan Yardımcısı tarafından yapılan talihsiz açıklama tüm halkımızı derinden üzmüş olup kendisi tarafından özür borcunun olduğunu düşünmekteyiz" dedi.

Son Güncelleme: 22.01.2019 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Talat 2019-01-22 01:05:00

Ne konuştuğunu bilmiyor. Kimsenin kimseye böyle bit şey deme hakkı yok. Bu kafayla daha çoook debelenirsiniz

Avatar
Doğru söylemiş 2019-01-22 11:32:08

Zorunuza mı gitti. kendine biat etmeyene terrorist diyor. Buna bir lafınız yok. Bir de müslüman olacaksınız!

Avatar
Talat 2019-01-23 01:08:27

Herkesin inançları kendine. Sana ne milletin Müslümanlığından. Millete cahil deyince , şimdi kendisi akıllı mı oldu. Kim cahil. Okumakla olmuyor bu işler. Kafayı kumdan çıkartmak gerek

Avatar
Az demiş 2019-01-25 12:56:03

Belediye başkanımız istifa ettirildi,,,kimse de özür dilemedi,,,neden,niye,niçin,,,Çorum halkı ve oy verenlere hiç açıklama yapılmadı,,,