CHP’nin yeni il başkanı belli oldu

Çorum'da CHP'de Mehmet Tahtasız’ın yerine Ümit Er getirildi.

03 Ocak 2023 Salı 12:22
CHP’nin yeni il başkanı belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Başkanı iken önümüzdeki seçimlerde milletvekili aday adayı olmak amacıyla görevinden istifa eden Mehmet Tahtasız’ın yerine Ümit Er getirildi.

YÖNETİME ZEYNEP BARKOÇ GETİRİLDİ

İl Başkanı Mehmet Tahtasız’ın istifası Genel Merkez tarafından kabul edildi.

Mehmet Tahtasız’ın yerine İl Yönetim Kurulu’na ise yedek yönetim listesinden Av. Zeynep Kübra Barkoç getirildi.

İL YÖNETİMİNDEN ORTAK KARAR

CHP Genel Merkezi ise Çorum İl Başkanlığına bir yazı göndererek yeni İl Başkanının İl Yönetim Kurulu tarafından belirlenmesini istedi.
Bunun üzerine parti binasında bir toplantı yapan İl Yönetim Kurulu, oy birliği ile karar alarak İl Başkan Yardımcısı Ümit Er’i İl Başkanlığına getirdi.

YENİ İL BAŞKANI ÜMİT ER

Yönetim Kurulu kararıyla İl Başkanlığına getirilen Ümit Er, Mehmet Tahtasız’dan görevi devraldı. Tahtasız, partinin karar defterini ve anahtarını Ümit Er’e teslim etti.

TAHTASIZ BAŞARILAR DİLEDİ

Milletvekili aday adayı olmak amacıyla görevinden ayrılan Mehmet Tahtasız ise yeni İl Başkanı Ümit Er’i tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.

Tahtasız, “Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma, milletvekillerimize, ilçe başkanlarımıza ve yöneticilerimize, Mecitözü belediye başkanımıza, belediye meclis üyelerimize, il genel meclisi üyelerimize, kadın ve gençlik kollarımızın başkan ve yöneticilerine, muhtarlarıma, önceki dönem yöneticilerimize, partimizin emektar ve cefakar üyelerine, hemşerilerime, STK’ların değerli temsilcilerine, aileme, yol arkadaşlarıma, kıymetli dostlarıma, sevgili basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Yol arkadaşlarımızla birlikte partimizi iktidar yapmanın mücadelesi içerisinde olacağız. 2023 yılı CHP’nin ve Millet İttifakının iktidar yılı olacaktır” dedi.

ÜMİT ER

1967 Çorum doğumlu. İlk, orta ve lise tahsilini Çorum'da tamamladı. 1993 yılından itibaren Karayolları 73. Şube Şefliği’nde çalışmaya başladı. 2016 yılında emekli oldu.

1999 yılından itibaren Cumhuriyet Halk Partisi’nde aktif siyasete üye olarak başladı. Daha sonraki yıllarda ilçe yönetim kurulu üyeliği, il yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2020 yılından itibaren il yönetim kurulu üyesi oldu. Örgüt ve örgütlenmeden sorumlu il başkan yardımcısı olarak 3 yıldır bu görevi yürütüyorum. Cumhuriyet Halk Partisi tüzüğünün 24/4 maddesi uyarınca il yönetim kurulu tarafından oy birliği ile il başkanı olarak seçildi. Ümit Er, evli ve iki çocuk babası..

Son Güncelleme: 03.01.2023 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum 19 2023-01-03 21:07:34

Köse varken boşa istifa

Avatar
Vatandaş 2023-01-03 21:22:40

%25 zam.
Araç muayene ücretinin yüksekliği( sadece kontrol ücreti çok pahalı, yağ, filtrevs değeşimi hizmeti bile yok),
Yüksek Hızlı Tren,
Hastane randevu sistemi
Eski hastane açılması
İlçe yolları
İlce okul eksikleri Yapımı bekleyen yollar, Yarım kalan restarasyonlar

Avatar
ender 2023-01-05 18:59:55

köse bırakır mı sana tahtasız?