CHP’ye biber gazı cevabı

AK Parti Gurup Başkanı Nurettin Karaca, CHP Meclis Üyesi Haydar Erdem'in biber gazı fetvası ile ilgili değerlendirmelerine katılmadığını belirterek, "Polisimiz durduk yere biber gazı kullanmış değil, huzuru bozmak isteyenlere karşı kanundan aldığı yetkiyi kullanmıştır.

02 Temmuz 2013 Salı 19:17
 CHP’ye biber gazı cevabı


Birlik mesajlarımızı, kurumlarımızı haksız yere itham ederek  zedelemeyelim." dedi.

İl Genel Meclisi
toplantısında gündeme gelen gezi parkı olayları ve biber gazı kullanımı eleştirilerine AK Parti Gurubu adına cevap verdiğini açıklayan Karaca, Erdem'in birlik ve beraberlikle ilgili verdiği mesajlara katıldıklarını, Çorum'un bu konuda sağduyusunu açıkça gösterdiğini ve göstermeye devam edeceğine inandığını kaydetti.

Emniyet güçlerinin, kanunun kendisine verdiği yetkiyi, halkın huzurunu korumak konusunda kullandığını, dünyanın her ülkesinde polisin bu konuda kanunla yetkilendirildiğini hatırlatan Karaca, "Hem birlikten söz edip, hem de itham edici olmak uygun değil. Kamu kurumlarımızı hedef alan değerlendirmeleri doğru bulmuyorum." diye konuştu.

Karaca'nın konuşmasının ardından tekrar söz alan Erdem, konuşmasında asla polis kelimesi kullanmadığını, polisi de kardeş olarak gördüğünü, eleştirisinin Diyanet tarafından verilen fetvaya olduğunu dile getirdi.







Son Güncelleme: 02.07.2013 19:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165