CHP’ye göre belediye sınıfta kaldı

CHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Çorum Belediyesi'nin karla mücadelesini yetersiz buldu.

26 Ocak 2022 Çarşamba 00:02
CHP’ye göre belediye sınıfta kaldı

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, son yılların en yoğun kış mevsiminin yaşandığı Çorum’da, Meteoroloji’nin günler öncesinden yaptığı uyarılara rağmen Çorum Belediyesi’nin hazırlıksız yakalandığını ve karla mücadelede sınıfta kaldığını savundu.

Tokgöz, CHP Merkez İlçe Başkanlığı kurumsal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada. Çorum Belediyesi’nin karla mücadele çalışması yürüttüğünü, ancak yeterli sayıda personel ve araç görevlendirilmemesi nedeniyle karla mücadelede yetersiz kaldığını iddia ederek, “Şehir merkezinde kar birikintileri oluşurken, sokaklar istenilen düzeyde açılamadı. Yol ve kaldırımlarda oluşan buzlanmalarda tuzlama çalışması yapılmadığı için de insanlar yürümekte dahi güçlük çekiyor” dedi.
Belediye personellerinin kısıtlı imkanlarla yolları açmaya çalıştıklarına şahit olduklarını belirten Tokgöz, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:“Zorlu kış şartlarında hem belediye emekçilerine destek olunması hem de yolların daha hızlı açılması için araç ve personel takviyesi yapılmalıdır. Yollarda gerekli tuzlama çalışmaları yapılarak buzlanmanın önüne geçilmelidir.

Vatandaşlar sabah işine giderken zorlandı ve kendi imkanları ile işyerlerinin önünü temizledi. Sağlık Ocaklarının önleri temizlenmediği için hastalar mağdur kaldı. Bu ne biçim belediyecilik anlayışıdır.? Belediye önceliği bu gibi yerlere vermelidir. Kayıp düşen, yaralanan hasta vatandaşlarımız olursa bunun vebali belediye yetkililerinin üzerindedir. İnsanlara çile çektirmek için mi görev yapıyorsunuz.?

Çorum Belediyesi basına servis ettiği karla mücadele fotoğrafları ve görüntülerle halkın gözünü boyamaya çalışıyor. Kabul edin, karla mücadelede ne yazık ki sınıfta kaldınız. Çorum’un dört bir yanında çalışmalar yetersiz, halk mağdur. Belediye Başkanı ise ‘Çalışmalar devam ediyor’ diyerek, ortada hiçbir problem yokmuş gibi davranıyor. Günler öncesinde Meteoroloji ‘yoğun kar yağışı olacak’ diye uyardı. Ancak Çorum Belediyesi yetkilileri bu açıklamalara kulak tıkadı. Tuzlama yapmayı ve önceden önlemler almayı sağlayamadılar. Ve ne yazık ki halkımız bu çileyi çekiyor. Sokaklar karla kaplı, mücadele yetersiz. Vatandaş perişan”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Matşah 2022-01-26 00:37:29

chp burayı İstanbul angara veya İzmir Belediyesi sandı herhalde. Evet şunu söyleyim muzaffer başkan kadar başarılı değil ama bir İmamoğlu yavaş gibi beceriksiz de değil

Avatar
Cafer 2022-01-26 08:20:06

istanbulu gördükten sonra en son konuşacaklar en başta konusuyor....suç bastırmak mı bunun adı??*

Avatar
ALİ 2022-01-26 10:03:47

Belediye daha ne yapsın bütün ana yollar açık .otobüsler çalışıyor.

Avatar
Binevler 2022-01-26 10:11:25

Doğru istanbul ankara İzmir gerçekten sınıfta kaldi

Avatar
Ulukan 2022-01-26 01:17:33

Kim evinde mahsur kalmış. Laf salatası yapmayın, siz önce balıkçının hesabını verin. Elbette biraz zorlanacağız, 20 yılda bir yağıyor böyle kar. Yolları kapanan köylüler senin kadar laf etmedi be.

Avatar
boş işler 2022-01-26 10:41:47

bırakın şu boş işlerle muhalefet yapmayı.

Avatar
Çorumlu 2022-01-26 06:39:52

Vatandaş hala siyaset yapıyor memleketin hayrına değil kesin

Avatar
İstanbul 2022-01-26 13:58:17

Doğru söylüyorsun Başta İzmir, İstanbul ve Ankarada yaşayan insanlar perişan. Belediyeler sınıfta kaldı. Eğer Çorum halkı Allah göstermesin herhangi bir afet anında Belediye Başkanını tatilde yada balıkçıda ingilizlerle görmek istemiyorsa size oy vermeyecektir.

banner165