Cıdık'tan Keleş yorumu

SP İl Başkanı Faruk Cıdık, Reşit Keleş'e istifa çağrısı yaptı, en üst makamlardan alınan kutuplaştırıcı örneklerin şehirlerdeki yöneticilere yansıdığını savundu.

03 Eylül 2019 Salı 10:59
Cıdık'tan Keleş yorumu

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Reşit Keleş’in tepkilere neden olan sosyal medya paylaşımını kınadı.

Seçim öncesi sarf edilen bu nefret ve kutuplaştırıcı söylemlerin seçim sonrası da devam ettiğini belirten Cıdık, ‘En üst makamlardan alınan örnekler şehirlerde ki yöneticilerde karşılık bularak, söylemleri kin ve nefretli şekilde sergilemektedir.”dedi.

Cıdık, açımklamasında şu görüşlere yer verdi; “AK Parti Çorum Belediye Meclis Üyesi Reşit Keleş’in 31.08.2019 tarihinde yapmış olduğu sosyal medya paylaşımı tam olarak üstlerinden örnek aldığı ahlakî tavrı sergilemektedir. Üzülerek ifade ediyoruz ki; bu söylemler toplumu ötekileştirmek ve kutuplaştırmak dışında bir adım öteye götüremez. Bu millet Malazgirt’te, Kosova’da, Çanakkale’de omuz omuza mücadele ederek bugünlere gelmiştir. Bu zorlu mücadeleleri aşabilmenin yegane yolu kutuplaşma yerine kucaklaşma, kin ve nefret yerine kardeşlik bağlarının pekişmesiyle imkan bulacaktır.

Yapılan gayri ahlaki sosyal medya paylaşımını kınıyor, AK Partili yöneticilerin gereken tavrı göstermesini, Reşit Keleş’in istifa etmesini ve gereken hukuki sürecin başlatılması noktasında gayret göstereceğimizi, Saadet Partisi Teşkilatı olarak bildirmek isteriz. Umarız ki; bu tür tavırlar tekrar etmez ve Çorum olarak birlik ve beraberlik çerçevesi içerisinde, şehrimizi yarınlarımıza güzel bir şekilde bırakmayı başarabiliriz.”

Son Güncelleme: 03.09.2019 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
crm 2019-09-03 15:20:48

ne zaman cıkıp ben burdayım diyeceksiniz diye bekliyorduk... cıdık efendi,

Avatar
ÜMİT 2019-09-03 18:07:02

Sizin üst makamlarınızda ki gibi bu milleti İngiliz sekülerizmi etrafında mı kucaklaştıracaksınız

Avatar
Çorumlu 2019-09-03 18:54:16

Keleşin sözlerini kimse tasvip etmez. Cıdık efendi ne demek üstlerinden örnek alıyor. Hadi len derler adama.

Avatar
Linç 2019-09-04 00:13:54

Allaha peygambere kurana hakaret küfür inkar şirk koşanlara bu kadar posta koymayanlar birilerinin aklı istedi diye show yapıyorsunuz.

Avatar
Nuri Aydın 2019-09-04 10:00:44

Kuranla bakara Makara diyenler Atatürk e hakaret edenler RTE peygamber ilan edenler hep bunlardan çıkıyor

banner165