Cinayetlerin olmadığı bir Türkiye dileği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl ve Merkez İlçe Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü...

08 Mart 2015 Pazar 15:28
 Cinayetlerin olmadığı bir Türkiye dileği


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl ve Merkez İlçe Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü‘nde kadın cinayetlerinin yaşanmadığı bil ülke dileğinde bulundu.


Parti binasında düzenlenen basın toplantısına CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Melda Özüdoğru, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Firdevs Yalçın, CHP Milletvekili Aday Adayı Saim Topgül ve partili kadınlar katıldı.


8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün hak arama günü olduğunu belirten CHP İl Başkanı Yıldırım, ‘’Kadınlarımızın olduğu yerde güzellik vardır, huzur vardır 8 Mart siyasal, sosyal ve kültürel hakların geldiği gündür. Hepinizin Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım.’’ Dedi.


CHP İl Kadın Kolları Başkanı Özüdoğru ise, “Kadınların yaşam tarzıyla, bedeniyle ilgili alacağı kararlarda yine kadının söz sahibi olduğu, kadına yönelik cinayetlerin ve tecavüzlerin son bulduğu bir Türkiye özlemiyle,tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutluyorum.’’ dedi.


CHP  Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Firdevs Yalçın da, “Çağdaş uygarlık hedefimize ulaşmak için bizim yol haritamız olmalıdır. CHP’li kadınlar olarak bütün dünya emekçi kadınlarımıza sevgi ve selamlarımı sunuyorum.” diye konuştu.



Son Güncelleme: 08.03.2015 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.