Çorum 3-1'le devam

Çorum'da milletvekili dağılımı kesin olmayan rakamlara göre değişmedi.

24 Haziran 2018 Pazar 21:45
Çorum 3-1'le devam

24 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarına göre Çorum’da milletvekili dağıtılımı AK Parti 3, CHP 1 şeklinde gerçekleşti.

Çorum’da sandıkların oranı yüzde 95.50.

Cumhur İttifakı yüzde 66.59 Oy 221 bin 014

Millet İttifakı yüzde 29.10 Oy 96 bin 603

AK Parti oyların yüzde 52.46’sını aldı.

CHP yüzde 19.74’te kaldı.

MHP’nin oy oranı yüzde 14.10.

İyi Parti yüzde 8.27 oranında oy aldı.

HDP’nin oyu yüzde 3.10

Saadet Partisi yüzde 1.08

Bu rakamlara göre Çorum'dan AK Parti'den Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, CHP'den ise Tufan Köse milletvekili oldu.

AHMET SAMİ CEYLAN

AK Parti'de vekil olarak ikinci dönemine başladı. Teşkilatlarda merkez ilçe başkanlığı ve il başkanlığı yapan Ceylan Ziraat Mühendisliğinden mezun.

OĞUZHAN KAYA

AK Parti'nin kuruluşundan itibaren teşkilatta görev aldı. 3 dönem Osmancık AK Parti ilçe başkanlığı yaptı. Kaya serbest avukat.

EROL KAVUNCU

KYK İl Müdürlüğü'nden istifa ederek aday adayı oldu. Uzun yıllar Eğitim-Bir Sen ve Memur Sen İl Başkanlığı yapan Kavuncu Ensar Vakfı Çorum Şubesi Başkanlığı'nı yürüttü 

Son Güncelleme: 31.07.2018 01:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilip 2018-06-24 22:12:43

Hayırlı olsun vatanımıza milletimize.
Nerede kalmıştık? Çorum un ihtiyaçyarı belli Yüksek hızlı tren. Havaalanı. Savunma sanayi üretim fabrikaları kurulması vs vs.
İskilip yönünden Tosya İskilip Çorum duble yolunun müjdesini bekliyoruz DUBLE.
ÇANKIRI İSKİLİP yolu bir ar evvel bitirilmesi traktör yolu yapımı unutulmamalı.
Kızılırmak Bafrada örneği olduğu üzere kanallarla Yakın ilçelere su taşınarak ihraç ürünler kayısı kiraz üretimine önem verilmeli. Bahçeler canlanması üzümcülük dahada gelişmelider.
Bakanlık sosyal tesisleri ilçelere yapımı sağlanarak iç turizme çanlandırılmalıdır.
İskilip kalesi ve altındaki mağara restore edilerek etrafında bulunan eski evlerde tarihi yapısına uygun olarak restora yapılmalıdır. Yapılacak ÇOK İŞ VAR ÇOK KKK TOSYA İSKİLİP YOLUNU LÜTFEN GÜNDEME ALINMASI İÇİN GEREKLİ ÇABALARI GÖSTERİNİZ.

Avatar
Name 2018-06-26 22:51:11

Yüksek hızlı tren projesi 2023 de biticek. Proje zaten var. Havaalanını boşuna beklemeyin yapmıyacaklar. Yollar... o yollar yapılacak bozulacak tekrar yapılıcak. Ceplerinden çıkmıyor çünkü o milyonlar , milyarlar. Her seçim öncesi olduğu gibi yine kaldırım taşları sökülücek. Olan parklara restorasyon yapmak varken neden yeni parklar yapılsın? Refah düzeyini yükseltmek yerine; makam araçları yenilenecek, vali konakları değişecek, betonlar çoğalacak. Sizler gerçekten inanıyo musunuz Çorum gelişecek? Çorum gelişmeyecek hatta daha da gerileyecek. 1-2 iş adamıyla olmaz bu işler.