Çorum AK Parti geleneği bozmadı

AK Parti Çorum Teşkilatı performansta Temmuz ayında da birinci çıkarken, üst üste üç kez birincilik elde ederek Türkiye genelinde ilke imza attı.

08 Ağustos 2018 Çarşamba 14:59
Çorum AK Parti geleneği bozmadı

AK Parti Çorum Teşkilatı, AK Parti Genel Merkezi tarafından değerlendirilen AK Parti Teşkilat Performans Sisteminde (TPS)’nde gerçekleştirdiği disiplinli çalışma ile il teşkilatları arasında Mayıs ve Haziran ayında olduğu gibi Temmuz’da da birinci oldu.

Böylece Çorum teşkilatı Türkiye’de üst üste üçüncü kez birinci olan ilk teşkilat unvanına da sahip olmuş oldu.

Teşkilat mensuplarına teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, “Çorum AK Parti olarak Teşkilat Performans Sistemi'nde 3 ay üst üste birinciliği göğüsledik. Emeği geçen tüm teşkilat mensubu kardeşlerimi tek tek tebrik ediyorum. Her ay düzenli olarak Milletvekillerimiz, İl Yönetim kurulu üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız, İl, İlçe Belediye Başkanlarımız, İl, ilçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, İl Genel Meclis Grup Üyelerimiz ve Belediye Meclis Grup Üyelerimiz, İlçe teşkilatlarımız ile istişare ve değerlendirme toplantıları düzenleyerek il ve ilçelerimizde yapılan yatırımlar, yapılacak yatırımlar devam eden projeler, yapılması gereken çalışmalar neler olduğunu tespit edilerek bu bağlamda çalışmalarımızı yaparak halkımıza ulaşmanın gayreti içerisinde olduk ve olmaya da devam ediyoruz.” dedi.

24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçlarını değerlendiren Karadağ, şöyle devam etti; “Çorum’da 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan AK Parti kurulduğundan bu yana yüzde 64.6 oranla en yüksek oyu almıştır. Cumhurbaşkanımızın oy oranı Türkiye ortalamasının yüzde 12 fazlasıdır. Yine Çorum’da milletvekilliği seçimlerinde yüzde 52 oy oranı ile Türkiye ortalamasının yüzde 10 üzerindeyiz ve 3 milletvekili kazandık. Çorum halkı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye sahip çıkmıştır.

Çorum halkının kverdiği destekle başarılarımız devam edecek. Halkımızın bize verdiği güç ile teşkilatımızın bütün kademeleri birlik ve beraberlik içerisinde en verimli şekilde çalışmalarına devam ediyor. Bu birliktelikte bizlere birincilik getiriyor, bunun için tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Çorum halkını en iyi şekilde temsil ettiğimiz içinde gurur duyuyoruz. Teşkilatlar birbiri ile uyum içerisinde. Bu başarılarda milletvekilleri başta olmak üzere tüm Çorum halkının emeği var.

AK Parti Çorum teşkilatı teşkilat ve teşkilatçı yapısı ile başarılı çalışmalara imza attı. Bizler teşkilat olarak tecrübeli bir teşkilatız. Biz hedeflerimizi ve vizyonumuzu başarı üzerine odaklandırdık ve bu başarıya ulaşmanın yollarını da biliyor. Vizyonu olmayan, vizyonu konmayan, vizyonu belirlenmeyen hiçbir teşkilat başarılı olmaz ve olamazda bunun için bizim vizyonumuzda misyonumuzda bellidir” 

Karadağ, “Yüzümüzü güldüren bu sonuçların alınması için gece gündüz demeden çalışan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 08.08.2018 17:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.