Çorum AK Parti İstanbul’da sahada

İstanbul’a giden AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve ilçe teşkilat başkanları seçim çalışmalarına başladı.

29 Mayıs 2019 Çarşamba 19:11
Çorum AK Parti İstanbul’da sahada

23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde AK Parti’nin adayı Binali Yıldırım’a destek olmak amacıyla İstanbul’a giden AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve ilçe teşkilat başkanları seçim çalışmalarına başladı.

Seçim çalışmaları kapsamında Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir ve Sungurlu İlçe Başkanı Metin Özsarı ile birlikte İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezinde AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve Karadeniz Bölge Koordinatörü Muhammed Avcı’yı ziyaret eden Ahlatcı, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ahlatcı ve beraberindekiler daha sonra Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdülselami Delibalta ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.



stanbul seçim çalışmalarında Ahlatçı ilçe başkanlarıyla birlikte dernek, STK, esnaf ve ev ziyaretlerinin yanı sıra iftar programlarına katılacak. Heyet, Avcılar, Sancaktepe, Esenler, Ataşehir’de çeşitli etkinlikler ve iftar programlarına katıldıktan sonra Cumartesi günü Çorum'a dönecek.

Son Güncelleme: 29.05.2019 19:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Binali bey 2019-05-29 19:34:34

Binali’nin tek hatası Çorum’a Başbakan olarak geldiğinde havaalanı söz konusu edildiğinde bize Merzifon’u adres gösterdiydi, YouTube ‘de hala var o üvey evlat konuşması, İstanbul’da bir Çorumlu’yum ama Binali beye oy vermem sırf bu havaalanı sebebinden ötürü; ha bu arada proje Ekrem’e hiç oy vermem...

Avatar
yeter corumlulara eziyet 2019-05-30 02:35:08

sayin başkanim istanbulu birakalimda coruma bakalim azda.

Avatar
Ahmet 2019-05-30 11:56:49

Çorum'un bütün sorunları halloldu da İstanbul seçimi için çalışmaya gidiyorlar.

Avatar
MELİH 2019-05-30 08:45:49

Sağdaki arkadaş partinin sekreteri olan bu arkadaş geçenlerde gündeme gelmişti bunun akıbeti nedir hala belediyeden mi maaş alıyor, partiden mi belediyeden ilişiği kesildimi acaba