Çorum AK Parti Türkiye birincisi oldu

AK Parti Çorum Kadın Kolları Teşkilatı illerin performans belirleme anketine göre Türkiye birincisi oldu.

03 Şubat 2020 Pazartesi 17:23
Çorum AK Parti Türkiye birincisi oldu

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları tarafından illerin performans belirleme anketine göre, yapılan ziyaretlerin değerlendirmesinde AK Parti Çorum Kadın Kolları Teşkilatı Türkiye birincisi oldu.

Yapılan açıklamaya göre, AK Parti Genel Merkezi tarafından her ay illerin performanslarının değerlendirilmesi için düzenlenen anket sistemine göre önceki aylarda Türkiye ikincisi olan AK Parti Çorum Kadın Kolları, bu ay hem nüfusa oranla hem de yapılan ziyaret oranıyla Türkiye birincisi oldu.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Sivil Toplum ve Halka İlişkiler Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; “İl ve ilçelerde yapılan ziyaretler nüfus ile orantılanarak sıralama yapılmıştır. Türkiye genelinde nüfusun % 0,05 ‘i ziyaret edilirken Çorum nüfusunun % 32 ‘sini ziyaret ederek en fazla ziyaret yapan il olmuştur.”denildi.

İl Kadın Kolları Teşkilatının başarısını değerlendiren AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir; “İl, İlçe teşkilatlarımızla Ocak Ayı içerisinde 1742 hane ziyaretinde bulunarak Türkiye birincisi oldu. Teşkilatımızın bu başarısından dolayı il, ilçe, mahalle teşkilatlarımızın tüm mensuplarına, gönüllülerimize teşekkür ederim. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hatice 2020-02-03 17:34:55

Çorum'a ne yaptılar acaba Tek yaptıkları şey mültecilerin Çorum'a yerleşmesini aağlayıp Çorum'a bela etmektir

Avatar
Çorumlu 2020-02-03 18:08:23

Ödül olarak yozgata liman yapsınlar :))

Avatar
Of meryem 2020-02-03 19:46:15

Bu kadın gitsin artık sadece çalışmış gibi yapıyor ya yeter samimi kişiler gelsin çıkarcılar değil

Avatar
Öz Çorumlu 2020-02-03 20:38:20

Ulaaa vaybee büyük başarılarını kutlarım Meryem Hanımın Bi yürüyün gidin milletin aklıyla alay etmekten vazgeçin insanlar artık yemiyor millet perişan bunu görmüyorsunuz milletten uzaklaştınız ilk seçimde alırsınız cevabınızı gerçi bu durum sizin ne kadar umurunuzda olur bilemem

Avatar
Torpil haramdir 2020-02-03 23:02:28

Belediyenin tüm kurumlarına en çok oyu toplayan vasifsiz kadinlari memur yapmak mi başarı. Hakkım size haram zıkkım olsun

Avatar
Ali 2020-02-04 00:28:46

Artık Çorum uçacak:)

banner165