Çorum havaalanı namus sözümüz

İYİ Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Arslan, Çorum havaalanı konusunda namus sözü verdiklerini söyledi

03 Haziran 2018 Pazar 14:03
Çorum havaalanı namus sözümüz

İYİ Parti Çorum 1. Sıra Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Arslan havaalanı konusunda Çorum’a üvey evlat muamelesi yapıldığını söyledi.

Yaptığı yazılı açıklamada Yozgat’a havaalanı yapılırken Çorum’un es geçilmesini eleştiren İYİ Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Arslan, “Toplam nüfusu neredeyse Çorum’un yarısı kadar olan Yozgat’a havaalanı yapılırken, Sosyo ekonomik yönü ve nüfus yoğunluğu bakımından Çorumuzla mukayese bile edilemeyecek Yozgat iline havaalanı yapılmasının hiçbir rasyonel gerekçesi olamaz.” dedi.

“Bu durum da olsa olsa AKP iktidarının Çorum’u üvey evlat gibi görmesi dolayısıyla veya Çorum’lunun oyunu cebinde gibi düşünmesi ile izah edilebilir.” şeklinde yorumlayan Arslan, şöyle devam etti: “Hoş AKP Milletvekilinin “ havada uçak gören, havaalanı istiyor” gibi laf ettiği yerde AKP teşkilatlarının, atanmışlarının ve seçilmişlerinin beceriksizliği veya iş bilmezliği ile izah edilebilir. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi Hürriyet Meydanında tüm Dünya’ya Çorum Havaalanı sözü vermiştir. Genel Başkanımızın sözü namusumuzdur.

İYİlerin iktidarında En kısa zaman içerisinde havaalanının temelini Genel başkanımıza attırmak Çorum’a sözümüz olsun. Söz uçar yazı kalır, Bu açıklamalarım bir taahhütnamedir, kayda geçsin. Çorumlu bu yazının şahidi olsun.”

İSKİLİP’TE SEÇİM ÇALIŞMASI

Öte yandan İYİ Partililer İskilip’te düzenlenen iftarda biraraya geldi.

Burda da konuşan İYİ Parti Çorum Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Arslan, İskilip’in son 3,5 yılda 4 bin kişi göç verdiğini belirterek, “İskilipliler AK Partiye yüzde 60, yüzde 70 oy verirse 5 yıl sonra İskilip’in köy olma ihtimali çok yüksek” dedi.

Arslan konuşmasını şöyle sürdürdü: “AK Parti, 16 yıl önce halka verdiği sözleri tutmadı. Verdiği sözleri tutmamanın altında ezildiği yetmez gibi 16 yıldır iktidardayken yolsuzlukları kaldırmak varken hukuku katletti. Ama İskilip AK Parti’ye yine yüzde 70’in altında oy vermedi. AK Parti İskilip’e doğalgazı 5 yılda ancak getirdi. İskilip-Çorum yol çalışmasını bir başlattılar bir bitirdiler, 3 km yolu dahi yapamadılar. AK Parti, İskilip’e hak ettiğinin altında hizmet verdi. İskilip’e, Bayat’a yatırım yapmadılar, ilçelerimiz köyleşir hale geldi. İskilip, son 3,5 yıl içerisinde 4 bin kişi eksildi. İskilipliler, AK Parti’ye yüzde 60, yüzde 70 oy verirse 5 yıl sonra İskilip’in köy olma ihtimali çok yüksek. Bu göçü tersine çevirmek şeref borcumuz olsun. İskilip, Bayat, Oğuzlar ve Uğurludağ’ı ayırt etmiyoruz. İlçelerimiz kalkınsın. İskilip’te tarım var. İskilip’in kalkınması için yol lazım, fabrika lazım. Çiftçinin desteklenmesi gerekiyor."

Son Güncelleme: 03.06.2018 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin 2018-06-04 13:55:26

Yozgat açıyor bile kazmayı vurdular