Çorum hesabı da var!

Siyaset dünyasında gündemde olan yeni bir partinin Çorum hesabı dikkat çekti

28 Şubat 2019 Perşembe 00:03
Çorum hesabı da var!

Son günlerde siyaset dünyasında konuşulan yeni partiyle ilgili Çorum paylaşımı dikkat çekti.

Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan öncülüğünde kuracakları iddia edilen partiyle ilgili yaşanan gelişmeler siyaset gündeminde sıcaklığını korurken, sosyal medyada yeni partinin Çorum’la ilgili paylaşımı gözlerden kaçmadı.

Yaygın medya organlarında "Yeni Bir Parti" adlı bir internet sitesinin sessiz sedasız hayata geçtiği biliniyor.

Sosyal medya üzerinden yapılan ilk açıklamada, "Başlayalım mı? Hadi Bismillah" ifadeleri ile atan parti tarafından, “Korkaklar tarih yazamazlar!

“Niçin kadromuzu açıklamıyoruz? Çünkü kişiler ve isimler yerine, milletimizin madden ve manen zenginleşmesi ve devletimizin dünya siyasetinde etkili bir güç olmasına yönelik fikir, politika ve vaatlerimizin tartışılmasını istiyoruz.”

"Büyük kafalar fikirleri, orta kafalar olayları, küçük kafalar kişileri tartışır" diyor bir Çin atasözü. Biz de kişiler ve isimler yerine, güzel ülkemizin ve aziz milletimizin daha iyiye nasıl ulaşabileceğine dair fikir, politika ve vaatlerimizin tartışılmasını istiyoruz.” gibi açıklamalar yapıldı.

Dün itibariyle partinin isim ve kadrosunun, politika ve vaatlerinin kamuoyunda tartışılması için bir müddet daha açıklanmayacağı belirtildi.

Gazeteciler ve siyasetçiler bu gelişmeyi tartışadursun, bu arada “YeniBirPartiÇorum” sosyal medya hesabı da gözlerden kaçmadı.

Şimdilik sadece internet ve sosyal medya üzerinden yayın yapılan partiyle ilgili ne tür gelişmeler yaşanacağını zaman gösterecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BUHARALI 2019-02-28 08:43:26

@yenibirparti
LOGOSU ÇOK MANİDAR. GARANTİ BANKASI LOGO HAKKINDA BENCE HUKUKİ YOLLARA BAŞVURMALI. :)

Avatar
adil 2019-02-28 08:43:40

aman aman sakın sanki bunlardan bir farkınız var sizde aynı şekilde insanların inançlarını kullanarak oy kazanma çabasında olacaksınız memleket e Atatürkü dini ya da etnik kökenleri kullanmayacak sadece hizmet için gelecek vatanını seven inançlara saygılı adam gibi adam lar lazım menfaatçiler hangi görüşten olursa olsun gitsin artık biraz ülkeyi düşünün yeter

Avatar
Serdar 2019-02-28 09:25:44

Babacan Davutoğlunu istemiyormuş o yüzden Gülle Babacan ayrı hareket ediyormuş.

banner165