Çorum için masaya yumruğumu vururum

11 Mayıs 2023 Perşembe 14:04
Çorum için masaya yumruğumu vururum

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, seçim çalışmaları kapsamında Çorum’un Mecitözü ilçesini ziyaret etti.

YOĞUN TEMPO

Yapılan açıklamaya göre; Pazar günü yapılacak olan seçimlere yoğun bir tempoda hazırlanan Kayrıcı, İl Başkanı Agah Karapıçak, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Mecitözü’ne gitti. İlçe teşkilatı tarafından karşılanan Kayrıcı, esnafı gezdi. Hal-hatır soran Kayrıcı, vatandaşlarla sohbet ederek, 14 Mayıs seçimlerinde destek istedi.

10 KÖYDE SEÇİM ÇALIŞMASI

Kayrıcı, daha sonra ise köyleri gezdi. Kışlaşık, İbek, Doğa, Emirbağ, Çayköy, Söğütönü, Sırçalı ve Kargı köylerini ziyaret ederek köy halkıyla bir araya geldi. Mecitözü Çitli köyünde kalabalık vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Kayrıcı’nın Tanrıvermiş Köyü ziyareti ise adeta miting havasında geçti.

Ziyaretleri sırasında vatandaşlara seslenen Vahit Kayrıcı, 14 Mayıs seçimlerinin öneminden bahsetti. Seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen Kayrıcı, ülkenin içinde bulunduğu durum hakkında değerlendirme yaptı.

ÇORUM HAK ETTİĞİNİ ALAMADI’

Çorum’un uzun yıllardan beri hak ettiği hizmetleri alamadığına iddia eden Kayrıcı, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden seçilmesi ve kendisinin de milletvekili olarak meclise gitmesi halinde Çorum’un makus talihini yeneceğini savundu.

‘ŞİMDİ DAHA TECRÜBELİYİM’

Geçmişte milletvekilliği yaptığını hatırlatan Kayrıcı, “O zaman daha gençtim. Şimdi ise hem yaşça, hem de siyasi anlamda daha tecrübeliyim. Sizlere Çorum’un hak ettiği hizmetleri alması için çalışacağımın sözünü veriyorum. Çorum’a hizmet için gerektiğinde masaya yumduğunu vurmasını da bilirim. Hizmet edenin önünde eğilip elini öpmesini de bilirim.

MUHSİN DERE’Yİ ÖRNEK GÖSTERDİ

Örneğin Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, Sungurlu’ya 2 önemli yatırımı kazandırdı. Kendisinden Allah razı olsun. Keşke Muhsin Dere gibi bürokratların sayısı daha da fazla olsa. Biz de kendisi ile yeni dönemde Çorum için birlikte çalışacağız. İnşallah memleketimize daha faydalı hizmetler yapacağız” diye konuştu.

‘ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN’

Kayrıcı, sandığa gittiklerinde ellerini vicdanlarına koyarak, Türkiye için çalışan, projeler üreten Recep Tayyip Erdoğan’a ve Çorum için çalışacağının sözünü veren MHP milletvekili adaylarına oy vermelerini istedi.

Son Güncelleme: 11.05.2023 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hak 2023-05-11 20:23:55

Çorum hakkını alamdiysa Tayyip Erdoğan yüzünden dir. Vekillerini adam yerine koymadığı için adam yerine koymadığı vekillerin şehrini niye adam yerine koysun biraz mantıklı olun ALLAH AŞKINA. Tayyip Erdoğan pisirik, gevşek , yalvar yakar listeye aldığı vekilin sözüne şahsına itibar etmezki. Şöyle bir bakın İzmir oy vermedi diye İzmire neler yaptı. Diyarbakır'ı ihya etti. Eskişehir para yağdı. Antalya desen uçtu. Mersin Adana kardeşim niye anlamıyorsunuz siyasi partiler oy aldığı yere bakmaz oy almadığı yere yatırımı çok yapar. Parti başkanları zeki, güçlü siyasilerden korkar sıradan vekilleri niye ciddiye alsın. Vahit Kayrici Sn Bahçeli sizi ciddiye almış olsaydı daha önce vekil adayı yapardı. Ayrica ülke ekonomisini ve yatırımları yeni sisteme göre cumhurbaşkanı yaptigi için siz bir nevi muhalefet vekili sayılırsınız. Onun için cumhurbaşkanı na kendi vekilleri ulaşamıyor siz nasıl ulacaksiniz.

Avatar
Metin 2023-05-11 14:49:01

AkParti gözü kapalı ilk ikiyi zaten alır. Zeki'dense bu adam evla duruyor. Millet hem ittifaktan taşmamış hem de reaksiyon göstermiş olur.

Avatar
AKP 2023-05-12 00:21:22

Biraz tutarli olun her önünüze gele yumruk mu vuracaksiniz. Biz yumruk vuran değil hakkı söyleyen hak ve adalet için ahlak için mücadele eden siyasiler istiyoruz

Avatar
Abdullah 2023-05-11 15:21:52

ak parti ye neden atıyon . ne biçim ortaksın. işler konuşarak mı yumruk la mı halledilecek.

Avatar
Corumlu 2023-05-11 20:11:48

Sn Kayrici eğer sozlerinizde samimi iseniz şu soruya cevap verin. Önce MHP mi gelir Çorum mu ve önce Bahçeli mi gelir çorum insanı mı. Gerçekten mertce cevap verin. Verdiğiniz sozlerin yaptığınız siyasetin samimiyetini bu insanlar duysun.

Avatar
İşiniz gücünüz 2023-05-14 08:03:01

Kendinizi ancak bu kadar tarif edebilirdiniz? Zamanında Çorumspor'u alsaydın madem sahi çıkacan Çorum'a

banner165