Çorum için ne dedi?

AK Parti İl Başkanı Karadağ ve ana kademe yöneticilerinin Ankara ziyaretlerinin yansımaları belli oldu.

10 Temmuz 2018 Salı 15:13
Çorum için ne dedi?

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ve ana kademe yöneticilerinin Ankara ziyaretlerinin fotoğrafları paylaşıldı.

AK Parti’nin kurumsal sosyal medya hesabından Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte yapılan paylaşımda, “Son Başbakan Binali Yıldırım’la Son Başbakanımız yeni Meclis Başkanı Adayımız Sayın Binali Yıldırım Çorum’da 24 Haziran seçimlerinde alınan neticeyle 4 Milletvekilliğinden 3 Milletvekilliğini almamız ve Cumhurbaşkanımıza rekor oyla destek vermemizden dolayı İl Başkanımız Sayın Mehmet Karadağ’ı tebrik etti.” ifadelerine yer verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte fotoğrafın yer aldığı bir diğer paylaşımda da, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile samimi bir ortam içerinde sohbet eden İl Başkanımız Mehmet Karadağ’ı, 24 Haziran'da ülkemiz geleceği için 100 yılın en önemli seçimlerinde ilimizin verdiği destek nedeniyle tebrik etti.” denildi.

AK PARTİ’DEN AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımların hemen ardından AK Parti'den yazılı bir açıklama geldi.

Açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran seçimlerinin ardından Meclis’te yaptığı yemin törenine AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ'ın da katıldığı, tören sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve son Başbakan Binali Yıldırım ile ayak üstü sohbet ettiği belirtildi.
Açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimde verilen destekten dolayı Çorum’a teşekkür ettiği ifade edilirken, Karadağ ise, Çorum seçmeninin her zaman partilerine destek verdiğini, bundan sonrada destek vermeye devam edeceğini söylediği vurgulandı.
AK Parti İl Başkanı Karadağ’ın son Başbakan ve AK Parti'nin Meclis Başkan Adayı Binali Yıldırım’la da görüştüğü hatırlatılan açıklamada, Binali Yıldırım’ın da, Çorum’da 24 Haziran seçimleri sonunda 4 Milletvekilinden 3'ünün kazanılmasından ve Cumhurbaşkanına rekor oyla destek verilmesinden dolayı İl Başkanı Mehmet Karadağ’a teşekkür ettiği kaydedildi.

Son Güncelleme: 10.07.2018 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DAĞDELEN 2018-07-11 10:21:14

OYLAR KARDAĞA YAZAN ZAT REİSİ TANIMIYORSAN YA TÜRKİYEDE YAŞAMIYORSUNDUR YADA NEYSE BİZ SENİN KARADAĞINI MİLLİYET GAZETESİNE MANŞET OLAN SEÇTİĞİ MECLİS ÜYELERİNDEN TANIYORUZ

Avatar
Sami hüzünses 2018-07-10 19:31:41

Reis yüzde on oy düşüren yönetimi tebrik etmez

Avatar
Kenann 2018-07-10 21:10:06

Eğer yerel seçimlere bu ekiple girilirse, geçmiş olsun...

Avatar
Kenann 2018-07-10 21:12:38

Başkanın bakışlarına bakarken ben kendimi tutamıyorum, Reis nasıl sabretti bilemiyorum.

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-07-11 11:47:07

abi bu sitede niye gercek isimle yazarken memocan kadar yazamıyorum yazarken yazdıklarım siliniyor memocan bu kadar yzadıgına ve silinmedigine göre site tarafından amborgo yemiyor

Avatar
Akparti 2018-07-10 16:19:49

Karadağ olmasaydı reis bu kadar oyu alamazdı.Karadağ Karizmasiyla sandıkları patlattı.Yürübe başkan kim tutar seni.

Avatar
İskilip 2018-07-10 16:35:59

Hayırlı olur inşAllah
Başkandan Tosya İskilip Çorum
Çankırı Bayat İskilip Çorum duble yollarının bitirilmesi 4 gözle bekleniyor İnşAllah bir ar evvel bitirilir.
İlçemiz eski yerleşim yeri alimler kenti bekliyoruz yatırımları.

Avatar
Oylar Karadağ’a 2018-07-10 17:03:29

Biz Reisi tanımazken Mehmet Karadağ Başkanımızı tanıyorduk. En az yüzde 10 oy Karadağ başkanımız için verilmiştir. O olmasaydı AK Parti Çorumda % 35 alırdı.

banner165