‘Çorum kalemiz, 4’e talibiz’

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Av. Yusuf Ahlatcı, “Çorum bizim kalemiz, 4 milletvekiline talibiz.”dedi.

21 Nisan 2023 Cuma 21:18
‘Çorum kalemiz, 4’e talibiz’

AK Parti Çorum İl Teşkilatı’nın bayramlaşma programında konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Av. Yusuf Ahlatcı, “Çorum bizim kalemiz, 4 milletvekiline talibiz.”dedi.

TEŞKİLAT BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

AK Parti Çorum İl Teşkilatı’nın Ramazan Bayramı nedeniyle bugün bayramlaşma programı düzenlendi. Parti binasında gerçekleşen bayramlaşma törenine; AK Parti Milletvekili Adayları Yusuf Ahlatcı, Oğuzhan Kaya, Zeki Gül, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın,  AK Parti İl Başkanı Murat Günay, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve partililer katıldı.

Partisinin bayramlaşma merasiminde konuşan Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, şehrin 4 milletvekiline talip olduklarını söyledi.

ERDOĞAN’IN SÖZLERİNE ATIF

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Çorum her zaman bizim kalemiz’ sözlerine atıfta bulunan Ahlatcı, “Çorumumuz hiçbir zaman vatan hainleri ile işbirliği yapanlara oy vermemiştir. Bu millet askerine kurşun sıkanlarla, kapalı kapılar ardında pazarlık yapanlara hiçbir zaman oy vermemiştir. Bu millet Ayasofya'yı tekrar kapatacağını dillendirenlere oy vermeyecektir. İHA ve SİHA’larımıza laf edenlere oy vermeyecektir. AK Parti olarak 4 milletvekiline de talibiz. Çorum'da hiç kimseye vereceğimiz bir milletvekilimiz dahi yoktur. Sonuna kadar 4-0 için mücadele edeceğiz.

Hemşehrilerime sesleniyorum. Meclis’e gidecek bir milletvekili olarak, bir Çorumlu olarak şunu söylüyorum; sizi mesimiyeni siz de mesimeyin, sizi sevmeyeni sizde sevmeyin diyorum.”dedi.

İSMET BAŞARANHINCAL’IN CENAZESİNE KATILDI

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, daha sonra Yıldız Kiremit Tuğla Sanayi firmasının ortağı İsmet Başaranhıncal'ın cenaze törenine katıldı.

KÖY HALKI İSTEDİ, BÖLGE MÜDÜRÜNÜ ARADI

Öte yandan AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, Mecitözü'nü seçim çalışmasına giderken Elvan Çelebi köyü halkı ile hem bayramlaştı hem de taleplerine olumlu karşılık verdi.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ile birlikte köy halkının isteklerini dinleyen Ahlatcı, köy muhtarının köyü ikiye bölen yola menfez yapılması istekleri üzerine Karayolları Bölge Müdürü’nü telefonla arayarak gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

Son Güncelleme: 21.04.2023 22:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 2023-04-21 22:12:09

Ahlatci bey en fazla 2 vekil

Misafir Avatar
Çorumsuz 2023-04-26 23:18:41 @Vatandas

Ya Yozgat sınırlarında üç YHT istasyonu açıldı bugün Syn Ahlatçı... Hakikaten KALE olduk ama Ortaçağ kalesi olduk sanki... Ancak o seviyede ulaşım ağına entegreyiz şu an... Vatandaş'ın hakkı var, 2. vekilin önceki dönemden geldiğini düşünürsek, 2 bile bayağı başarı şu aşamada...

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ozcorumlu 2023-04-21 22:28:34

Senin il başkanlığınida gördük.. Çorum'a faydan olmaz Sadece ...Vekili olursun...

Avatar
tolga 2023-04-21 22:35:44

Değişmez AKP 3 CHP 1

Avatar
Adam gibi adam 2023-04-22 01:02:29

Evet kaleniz, sadece milletvekillerinin keselerinin kasalarının dolduğu bir kaleniz. Aman dikkat et Yusuf bey, kaleniz düşmesin. Şu Çorum halkı gözünü açar da bir gün halkını milleti düşünen kişileri seçer.

Avatar
Reis 2023-04-22 01:22:42

Kendi dediğine kendin inanıyormusun gerçekten Ahlatcı, il başkanının bakışları her şeyi anlatıyor. Sen iki vekil çıkar öpte başının üstüne koy…

Avatar
Söz Bir… 2023-04-22 13:00:23

Way be 3-5 oy uğruna doğal gaz sözü veriliyor, demek ki o kadar umutsuz vaka… Oldu olacak buraya altın madeni yapacağım, beldenin altından doğal gaz çıkaracağım ve bütün belde sakinleri para kazanacak ve zengin olacak…

Avatar
Millet 2023-04-22 01:44:13

Önce il başkanın istifa etsin yargılansın, Asc azmettiricilikten yargılansın ondan sonra halkın içine çık 4 vekil iste kimi kandırıyorsun sen bu halkı kandırırsan onlarda senin yüzüne gülüp sağ gösterip sol vururlar merak etme o zaman cumhurbaşkanına hesap verirsin…

Avatar
Rahat seçmen 2023-04-23 07:59:14

İlk defa kafam net gönlüm rahat.siz milletle alay edin bakalım.nasıl olsa çorumlu gözü kapalı destekler öylemi.hı hı bekleyin.şamarın sesini nerden duyacaklar bakalım.