Çorum MHP gün sayıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Taşhan Caddesi’nde 5 katlı 1400 m2 alana sahip yeni binasına taşınıyor.

22 Ocak 2021 Cuma 15:36
Çorum MHP gün sayıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Teşkilatları yakın zamanda Taşhan Caddesi’nde 5 katlı 1400 m2 alana sahip yeni binasına taşınmak için gün sayıyor.

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, yaptığı açıklamada, MHP’nin yeni otağına taşınmak için gün saydığını belirterek, yeni parti binasının Çepni Mahallesi Taşhan Caddesi 62 numarada bulunan 5 katlı, yaklaşık 1400 m2 alana sahip olduğunu söyledi.

Karapıçak, içerisinde il ve merkez ilçe yönetim birimleri, taşra teşkilatı birimleri, toplantı ve konferans solonu, yemekhane, kütüphane, kafeterya ve mescitlerin yer alacağı binanın tam anlamıyla bir siyaset ve kaynaşma merkezi olarak hizmet vereceğini belirterek, şöyle dedi;

“Binanın tadilat ve donatımı Milliyetçi Ülkücü Harekete gönül vermiş dava arkadaşlarımızın maddi ve manevi destekleri ile karşılanmaktadır.

Türk Dünyasının Bilge Lideri, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in onayları ile başlatmış olduğumuz çalışmalar, pandemi süreci nedeniyle aksaklıklara uğrasa da, çalışmalarımızda inşallah sona gelmiş bulunuyoruz. 
Bismillah diyerek tekrardan başlattığımız çalışmalar üç ay gibi kısa bir sürede planlanıp bitme aşamasına yaklaşmıştır.
Bu kutlu hizmette desteği olan ve destek olmak için bekleyen tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Ülkücü Hareketin yarını için bugün yapılan küçük fedakarlıklar, gelecek için atılan büyük adımlar olarak ortak hafızamızda kalıcı bir yer edinecektir.”

Son Güncelleme: 23.01.2021 09:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir bilen. 2021-01-23 13:46:43

Hayırlı uğurlu olsun DEVLETİMİZE MİLLETİMİZE.

banner165