‘Çorum MHP iktidarına hasret’

Kamu Sen eski Başkanı Mahmut Alparslan, MHP Çorum Milletvekili Aday adayı oldu.

15 Mart 2015 Pazar 18:11
 ‘Çorum MHP iktidarına hasret’


Kamu Sen eski Başkanı Mahmut Alparslan, MHP Çorum Milletvekili Aday adayı oldu. Parti binası önünde yaptığı açıklamanın ardından parti binasına çıkan Alparslan, müracaat dosyasını İl Başkan Yardımcısı İhsan Çıplak'a teslim etti. Alparslan açıklamasında Çorum'un üç hilalin iktidarına hasret olduğunu, 7 Haziran'la birlikte bu hasretin sona ereceğini söyledi.


Ülkücü davanın hiç kimseye minneti ve borcu olmadığını ifade eden Mahmut Alparslan, sadece Allah'a ve millete borçlu olduğunu belirterek, MHP'nin makam ve ihale vaadi bulunmadığını, buna rağmen büyük bir ilgi ve teveccüh gördüğünü dile getirdi.


İl Başkan Yardımcısı İhsan Çıplak ve Merkez İlçe Başkanı Sinan Özcan'ın da hazır bulunduğu basın toplantısında konuşan Mahmut Alparslan şunları ifade etti, "Herkes bilmelidir ki ülkücülerin ve bu davanın kimseye diyeti yoktur ancak bu gün burada olan ki varsa yönetici olan aday olan  mazi sinde taşıdığı 5 bin şehidin omuzlarında manevi ruhaniyeti vardır. Eğer bu gün burada sizlerin huzuruna çıkıp adaylığımı ilan ediyorsam bu bana bu davanın kazandırdığı makam mevkiden öte şahsiyetin ve inancın sonucudur. Biz bu yola çıkarken hiç kimsenin lütfunu takdirini kazanmak kariyer yapıp isim duyurmak için ya da malum partilerde olduğu gibi makam ve mevki kapmak için yola çıkmadık


Biz Allah'ın bize bahşettiği muhannete muhtaç olmayacak kadar maddi ayakta durabilecek kadar sağlığımızın aklımızın ve imanımızın zekatını vermek bu davaya olan borcumuzu ödemek için bu yola çıktık. Sizlerin günün her saatinde zaman ve mekan mefhumu olmadan ulaşabileceği tutan eliniz gören gözünüz olmak için bu yola çıktık. Amacımız ne millet vekili olup bu imkanları kendimiz ve çevremiz adına kullanmak nede seçilmek için geldiğimiz gezdiğimiz insanları bizim amacımız çıktığımız bu yolda sizin ve Allah'ın rızasını kazanmaktır. Çorum'un maalesef ne ekonomik olarak ne de siyasal manada hakkettiği yerde değildir. Çorum 3 dönemdir büyük bir oranda AKP iktidarına verdiği desteğin karşılığını ne siyasi nede ekonomik anlamda alamamıştır. Çorum siyasal manada en son bakanını yine MHP iktidarında çıkarmış, inşallah yine MHP iktidarında Çorumlu bir bakan olacaktır.


Türkiye'de nüfus artarken çorumun nüfusu düşmekte göç veren ilk 5 il içine girmektedir. Velhasıl bölge müdürlükleri ofisleri imkanları elinden alınan çorum dün bölgenin yıldızı gelişen ve parlayan şehri iken bu gün kaderine terk edilmiş hızlı tiren hikayesi kaplumbağalara taş çıkartmaktadır. Gençlerimiz çağrı merkezlerinin resmi dairelerin taşeron işçisi olabilmek neredeyse karın tokluğuna asgari ücretle iş bulabilmek için siyasetçilerin insaf ve lütfuna terk edilmiştir.


Maalesef AKP hükümetinin yanlış politikaları milletimizi bölünme noktasına getirmiştir. Askerimize ergenokuncu, polisimize paralelci yaftası vurarak meydanı teröristlere bırakmış neredeyse hükümet bebek katili eli kanlı terörist başının talimatıyla hareket eder duruma gelmiştir.


Sözde çözüm süreci milletimizin çözülme ve bölünme sürecinin sebebi haline gelmiştir. Güneydoğu Anadolu'da fiili olarak PKK denilen terör örgütü hükümranlığını ilan eder hale gelmiştir. Dün Türk ordusunun gücü karşısında devletin askerlerine teslim olan uçakta Türk Devletine övgüler düzen Apo denilen hain milletimize yeni süreçler dayatmaktadır. Dün Güneydoğuda polise askere kurşun sıkanlar bugün ülkemizin büyük şehirlerinde üniversitelerimizi işgal etmekte evlatlarımızı katletmektedir. Maalesef büyük bir özveriyle yetiştirdiğimiz evlatlarımız gönderdiğimiz üniversitelerde başına ne geleceği belirsiz çapulcuların insafına teslim edilir haline gelmiştir.


Ülkemiz hergün yeni kadın cinayetlerine abuk sabuk haberlere konu olmakta uyuşturucu ve bonzai denilen illet neredeyse il ve ilçelerimize kasabalarımıza girerek çocuklarımızı zehirlemektedir. Çorum on beş yıldır üç hilale hasrettir. Bizim mücadelemiz hak ve hukuk mücadelesidir. Bizim mücadelemiz Türk milletinin varlık mücadelesidir. İnşallah bu hasret 7 Haziran seçimlerinde son bulacak milletimiz MHP iktidarında mutlu yarınlara huzurlu geleceğe kavuşacaktır. Adaylığımızın Çorum'a ve milletimize hayırlı olmasını diliyor hepinize saygılar sunuyorum. 7Haziran seçimleri milletimiz için dönüm noktası, Atatürk'ün değimiyle ya istiklal ya ölüm noktasıdır."




Son Güncelleme: 15.03.2015 18:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2015-03-15 19:04:35

Mahmut Alparslan kardeşimize bu kutsal yolda başarılar dileriz.