Çorum MHP İstanbul'da

MHP teşkilat yöneticileri İstanbul'da Cumhur İttifakı Belediye Başkan Aodayı Binali Yıldırım için çalışıyor.

13 Haziran 2019 Perşembe 21:50
Çorum MHP İstanbul'da

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Arslan Kaynar, Cumhur İttifakı İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek için İstanbul’da seçim çalışması yapıyor.

Çorum Eskice Köyü Derneği ve Kargı İlçesi Çetmi Köyü Derneği’nde hemşehrileriyle bir araya gelen Kaynar, Kargılılar’dan Binali Yıldırım’a destek istedi.

Esenler’de faaliyet gösteren işyerlerini ziyaret ederek Cumhur İttifakı adayı Yıldırım’da destek sözü alan Kaynar’a, MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, il ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Gaziosmanpaşa’da Çorumlu esnafı işyerlerinde tek tek ziyaret eden Kaynar, akşamları da ev ziyaretleri yapıyor. Özellikle de Çorumlu ailelerin evlerini ziyaret eden Kaynar, 23 Haziran seçimlerinin öneminden bahsetti. Kaynar, ziyaretlerde kendilerine gösterilen ilgi alakadan son derece memnun kaldıklarını belirterek, “Hemşehrilerimiz 23 Haziran’da gerekeni yapacaktır. Bizler ülkemizin bekası ve geleceği için hemşehrilerimizden destek istedik. Onlar da bizi bağrına basarak destek sözü veriyorlar. İnanıyorum ki, 23 Haziran günü kazanan Cumhur İttifakı olacak, kazanan Türkiye olacak, İstanbul olacaktır.” dedi.

Son Güncelleme: 13.06.2019 21:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ibrahim tokdemir 2019-06-13 22:30:23

Istanbul degil de keske Corum icin de bu kadar calissaydiniz..

Misafir Avatar
Siyasette kısmet 2019-06-14 11:48:39 @Ibrahim tokdemir

Çorum için çalışıldı,lakin yüzü gülmeyen,siyaset bilmeyen,selam vermeyen,kendisiyle bile barışık olmayan,siyasette vekillik hedefleyen şahısın yetersizliği sebebiyle sonuç alınamadı.İstanbul seçimlerine bu çalışma katkı sağlar mı?Sağlamaz.İstanbul da seçmen sıfatlı Yüz binin biraz üstünde kişi yaşıyor.Çoğunluğu Sungurlu dan,Biraz Osmancıklı ve Kargılı var.Karar veren bir önceki seçimde kararını vermiş.İş siyaset olsun.Olan il başkanı ile ilçe başkanına oluyor.Her ikisi de işini bırakıp gitmiş.Hayat para ile dönüyor.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Tuğra 2019-06-19 16:01:44

Çalışmalara katılsaydınız çorum içinde nekadar nasıl çalışıldığını görürdünüz bekara karı boşamak kolay