Çorum pastadan daha fazla pay alacak

AK Parti İl Başkanı Ahlatcı, MHP ziyaretinde Çorum'un pastadan daha fazla pay alması için çalıştıklarını söyledi.

06 Haziran 2019 Perşembe 15:25
Çorum pastadan daha fazla pay alacak

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Ramazan Bayramı nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi’ni ziyaret etti.
MHP İl Başkanı Arslan Kaynar ve MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan’la bir araya gelen Ahlatcı ve Aşgın, ülkücü camianın bayramını kutladı. 
Ahlatcı, “Tüm halkımızın Ramazan bayramını tebrik ediyorum. Çorum ortak paydamız. Çorum’un pastadan daha fazla pay alması için hep beraber el ele gönül gönüle vererek çalışacağız. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın” dedi.
MHP’li yöneticilerde AK Parti heyetine teşekkür ederek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

İHA

Son Güncelleme: 07.06.2019 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatsalı Osman 2019-06-06 21:11:58

Pastadan payı kim alacak?Klasik bir cümle ile günün anlam ve önemine uygun bir şekilde vaziyeti pas geçmiş.Helal olsun.Hem MHP yi idare edip,hem de vatandaşa umut veriyorsunuz.Şu yatırımların askıya alındığı ve gerçekleşme oranı % 70 lerin altında olanların devam ettirilmeyeceği bilindiği halde hangi yatırımdan
ve pastadan bahsediyorsunuz?

Avatar
İskilipden 2019-06-06 16:49:46

Çorum çok çok yatırım almalı. İlçemiz de geç kalmış yatırımlara kavuşmalı. Yolllar beterilmeli. Genişlemelidir.
Çorum İskilip yolu Mutlaka duble olmalıdır.
TOSYA İSKİLİP yoluda açılmalıdır

Avatar
Ah et 2019-06-06 22:51:23

Hep aynı terane seçim öncesi tren, havaalanı gündemdeyiz bir başka seçime kadar tren de gelmez uçakta inmez. Gerçi tren gelmesin sonra Gazianteplilwre söylediklerini vizede söylerler

Avatar
Çorum Ak Parti 2019-06-07 14:42:33

Çorum Ak partiyi hep destekledi, Ak parti Çorum’u nasıl olsa bizim diye hep ama hep es geçti, Yüksekova’ya ta havaalanı yaptı, Çorum’a gelince Merzifon eşşeğini önümüze çıkardı, biz de anladı ki Ak parti oy aldığı yerlere yatırım yapmıyor ve oyu yavaş yavaş düşürdük, CHP son seçimde Çorum’dan %36 oy aldı, %60 küsur oy oranı Ak partinin %40 küsura düştü, Ak parti Çorum’u göz göre göre kaybediyor, kaybetsin, iyi olur, oyu gitsin Yüksekova’dan alsın; Şerafettin Elçi havalimanı nerde, 1 milyar dolar devlete katkı sunan her yol Çorum’un olmayan havaalanı nerde...!

Avatar
Bekir Boz 2019-06-07 14:46:26

Mesela hangi pay, civar illerde payı Yozgat aldı, Çorum’un hakkını da aldı, Çorum’a - cek cak kaldı.
Ha bir de her Çorum mitinginde ‘ Merzifon havaalanını kısaltıyoruz’ kaldı, Erol Olçok’un havaalanı adı kaldı, bir de Çorumlu olarak Ak Partiye oy vermemeye yemin etmiş havaalancı Çorumlular kaldı..

Avatar
Paycı 2019-06-07 14:54:03

Mesela ne alacak pay olarak Çorum ?
Hükümetin yapması gerekenleri belediye yaptı borca battı , şimdi hükümette sıra buyursun yapsın havaalanını ve treni ama yok, ancak söz var, yok fizibilite, yok değerlendiriyoruz, Trabzonlu bakanlar Çorum’a değil Trabzon’a çalışır; bakan diyor ki Trabzon’a daha büyük havaalanı yapacağız, Çorum’a gelince Merzifon yolunu kısaltacaklar, ya kısakltsan ne olacak, Çorum’un havaalanı mı olacak, oy verirsem Çorum’da elim ayağım kurusun.