Çorum'u örnek gösterdi, 'malumun ilamı' dedi

İYİ Parti İl Başkanı Özsaçmacı, ekonomik gidişatın kötü olduğunu söyledi

07 Şubat 2020 Cuma 21:35
Çorum'u örnek gösterdi, 'malumun ilamı' dedi

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Çorum Belediye Meclisi’nin ağır kış şartları nedeniyle doğalgaz, su, elektrik vs. faturalarını ödeyemeyen ihtiyaç sahiplerinin giderlerinin Encümen tarafından incelenerek ödenmesi yönündeki kararını, ülkedeki ekonomik gidişatın kötü olmasının gerekçesi olarak gösterdi.

Ülke gündeminin her gün bir felaketle sarsıldığını belirterek, deprem, çığ ve uçak kazasının herkesi derinden üzdüğünü hatırlatan Özsaçmacı, buna karşın ekonomik krizin de artarak devam ettiğini savunan Özsaçmacı, 2020 yılının ikinci yarısında ekonominin küçüleceğini iddia ederek, “Son günlerde çok sayıda iflas, işten çıkarma, iflas erteleme, üretime ara verme haberleri geliyor. Kriz gittikçe derinleşiyor. Firmalar zor durumda, esnaf ve reel kesim zor durumda. Saray ve damatsa, yaklaşan büyük krizin faturasını milletimize kesmeye hazırlanıyor. Çorum Belediye Meclisi'nin  faturaları ödeme kararı da malumun ilamı” dedi.

Özsaçmacı, açıklamasında ekonomideki olumsuz gidişatın önümüzdeki aylarda daha fazla derinleşeceği iddiasında bulundu.

Son Güncelleme: 08.02.2020 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.