Çorum’a vaatler takipte

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Ankara'da bakan yardımcıları ile görüşerek Çorum'a vaat edilen acemi birliği ve eski devlet hastanesinin akıbeti hususunda istişarelerde bulundu.

31 Ocak 2020 Cuma 18:08
Çorum’a vaatler takipte

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, partisinin Ankara’da düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.


Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin sözde barış planına tepki göstererek “Türkiye olarak görünürde iki devletli çözümü kabul eden ama esasta Filistin’i tümüyle yok eden ve Kudüs’ü tamamen gasp eden bu planı asla tanımıyor ve kabul etmiyoruz” dedi.


ÇORUM GÖRÜŞMESİ
AK Parti İl Başkanı Ahlatcı toplantının ardından AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ile görüştü.
Ahlatcı, AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş’un 14 Şubat’ta İskilipli Atıf Hoca’yı anma programı ve bir dizi ziyaret ile açılışa katılmak üzere Çorum’a geleceğini söyledi.


Ahlatcı ayrıca Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuayip Alpay ile Çorum’a yapılacak olan acemi birliği, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir ile de eski Devlet Hastanesi’nin yeniden faaliyete geçmesi ile ilgili son durum hakkında istişarelerde bulundu.
Toplantıya Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günay, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Gençlik Kolları Başkanı M. Fatih Temur da katıldı.

İHA

Son Güncelleme: 31.01.2020 18:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2020-01-31 21:19:25

Çorumun kalkınması acemi birliğinemi kaldı. Üç beş esnaf satış yapacak diye mi bütün bu çaba. Üretim, ulaşım olmadan olmaz beyler...

Avatar
Remzi 2020-01-31 21:29:17

Parti de başkanlar atama ile değil gerçek seçimle gelmeli .

Avatar
boş işler 2020-02-01 08:44:44

Ayak üstü verdiği selamı görüşme diye kamuoyuna sunuyor. Peki bu görüşmelerin sonucunda ne olmuş? Ne yapılacakmış? İl Başkanından bunun da açıklamasını bekliyoruz. Somut birşeyler söyle. Tarih ver. Ne zaman yapılacakmış bu işler.

Avatar
Ayaküstü 2020-02-02 11:30:18

Ayakta Hal hatır sorulur bence