'Çorum’da seçim sonucu AK Parti’den yana'

Çorum’a gelen Devlet eski Bakanı Güldal Akşit, AK Partili bayanlarla buluştu.

01 Haziran 2015 Pazartesi 19:23
'Çorum’da seçim sonucu AK Parti’den yana'

Çorum’a gelen Devlet eski Bakanı Güldal Akşit, AK Partili bayanlarla buluştu.

AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen programa AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, AK Parti milletvekili Adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, mahalle temsilcileri ve partililer katıldı.

Devlet eski Bakanı Güldal Akşit, Çorum’da seçim havasının AK Parti’den yana olduğunu ve alınabilecek en iyi sonuçla 8 Haziran’da milletvekillerini Ankara’ya uğurlayacaklarını söyledi.

Çorum’un en iyi seviyelerde bir seçim geçireceğine inandığını belirten Akşit, Çorum’un engelli belediyecilik konusunda model bir şehir olduğunu vurguladı. Seçimlere az bir zaman kaldığını, oylara ve sandıklara sahip çıkılması gerektiğini hatırlatan Akşit, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatının ibret alınması gerek bir hikaye olduğunu dile getirdi.

Partililere “Nasıl olsa kazanırız” diye rehavete kapılmamaları için uyaran Akşit “Buradan salon çok güzel görünüyor ve bu görüntüye bakılırsa biz Çorum’da bu seçimi alacağız. Çorum bu seçimi en iyi seviyede geçirecek ve vekillerini sırtlarını sıvazlayarak Ankara’ya gönderecek. Çorum’da çok güzel şeyler yapıldığını biraz önce yaşadım. Engelli Eğitim Merkezi’ni ziyaret ettik ve Sayın Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye teşekkür ediyorum. Çorum, bu konuda ve belediyecilik hizmetlerinde bir model. Seçimlere 5 gün kaldı ve aman ne olur sandıkları ihmal etmeyelim. Biz nasıl olsa kazanırız rehavetine kapılmayalım. Hiçbir yerde hiçbir ortamda rakibi küçümsememeliyiz. En büyük yanlış budur. Beğenmediğiniz kişiler bir bakarsınız bir araya gelirler ve amaç bellidir. Her seçimde oylarını giderek arttıran bir iktidar partisiyiz. Hükümetimiz, belediyelerimiz hizmetleri ile alnımızı ak çıkarıyorlar. Her bir seçim iktidar partisinden bir şeyler alır ve götürür. Bizde tam tersi oldu. Gelin görün ki sistem bizde ters işledi. İşte bunun sebebi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ben onu bir ibret hikayesi olarak görüyorum ve bütün mensuplara anlatılması gereken bir örnektir. Hiçbir şey olamaz dedikleri kişi şimdi bizim cumhurbaşkanımız oldu. Herkes parti genel başkanı olabilir ama lider olmak çok farklıdır” diye konuştu.

AK Parti Çorum milletvekili adayı İlsen Ceritoğlu da, “Her zaman millet için daha çok özgürlük, daha çok demokrasi diye çıktığımız bu yolda, inşallah 7 Haziran’dan sonra da sizlerin destek ve güveni ile hizmet etmeye devam edeceğiz. AK Parti ile birlikte yola devam edeceğiz. Durmak yok yola devam diyeceğiz. Bir olalım, beraber olalım hep birlikte büyük Türkiye olalım. 2023 hedeflerimize bu güçle, azim ve çalışkanlıkla girelim. Türkiye, AK Parti ile çok daha aydınlık yarınlara ulaşacak” dedi.

İHA

Son Güncelleme: 28.07.2018 01:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165