‘Çorumlular beni aradı’ dedi ve yüklendi

İyi Parti Ankara Milletvekili Şenol Sunat, bütçe görüşmelerinde Çorum'un ulaşım sorunlarına dikkat çekti, Bakan'a Oğuzlar cevizi tavsiye etti.

17 Aralık 2020 Perşembe 20:54
‘Çorumlular beni aradı’ dedi ve yüklendi

İyi Parti Ankara Milletvekili Şenol Sunat, bütçe görüşmelerinde TBMM Genel Kurulu’nda partisi adına yaptığı konuşmada, havaalanı, demiryolu, lojistik yollar, İskilip-Tosya Karayolu ile Oğuzlar cevizine değindi.

Sunat, konuşmasında şöyle dedi; ‘Çorumlular beni aradı. Çorum'un havaalanı, demiryolu ve lojistik yollarının söz verildiği halde yapılmadığını, hatta özellikle İskilip-Tonya (Tosya) bağlantılı İstanbul yolunun temelinin 19 yıl önce atıldığını ve her seçim döneminde söz verildiğini, ancak halen bir hareket olmadığını söylememi istediler. Bu yol yapıldığında Çorum ve ilçeleri, Kastamonu ve Çankırı yarar görecek. Elçiye zeval olmaz. Biliyorum yine AK Parti milletvekilleri bana yine kızacak bu konuda. Çorumlular’ın günahı ne? En büyük desteği de Çorum ve ilçelerinden aldınız. Nasıl olsa bir şey yapmadan da oy alıyoruz diye mi düşünüyorsunuz. Müteahhitlerinizin rant elde edeceği, cukka sağlayacağı bir iş olarak görmüyorsunuz herhalde. Ama ben bu kürsüden söz veriyorum. İyi Parti iktidarında Anadolumuzun bütün il ve ilçeleri ayağa kalkacak. Bunu yaparken de hazinenin parasını peşkeş çekmeden, kimsenin hakkını ve hukukunu yemeden yapacağız.

BAKAN’A OĞUZLAR CEVİZİ TAVSİYE ETTİ

Çorum’un Oğuzlar ilçesi var. Küçük bir ilçe ama çok iyi ceviz yetiştiriyor, üretiyor. Bakan’a tavsiyemdir, Oğuzlar’ın cevizi çok kaliteli olup zekâya da iyi gelmektedir. Yemesini tavsiye ediyorum. Aynı zamanda yerli ve millidir. Oğuzlar’ın cevizini de yok etmeyin diyorum.”

Son Güncelleme: 20.12.2020 13:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emek işçisi 2020-12-17 21:00:33

Helal olsun ne diyelim.valla helal olsun.Kadın resmen Çorum un sesi oldu.Ama kimse bunu söylemeye bile cesaret edemiyor.Yazmaktan çekinmeyin arkadaşlar, zira dil utanır kalem utanmazmış..

Avatar
Helal Olsun 2020-12-17 21:05:20

Şenol Sunat veklimi tebrik ediyorum. Bizim ekmek dusmani vekillerden çok dusunuyor ve iletiyor Corum'un sorunlarini.

Avatar
Kenann 2020-12-17 23:31:36

Ankara vekili Çorum'un sorunlarını Meclis de dile getirdi. Bizim vekiller utanır mı acep..

Avatar
İSKİLİPDEN 2020-12-17 21:20:24

Sonuç?
İki genel başkan yardımcılarımız var. İnşAllah inşAllah Tosya İskilip yolu konusunda girişimde bulunurlar.
Temenni ve ümidimiz ata vatanına kalıcı bir eser bırakırlar.

Avatar
Durust'e 2020-12-17 22:11:49

Birader yanlis yere yazdin ellam :)

Avatar
Çorumlu 2020-12-18 00:29:57

Çorumun özellikle yolları için yapılanlarla ilgili hiç bilgisi yok vekil hanımın yada o dediği yerli ve kaliteli cevizden hiç yemek nasip olmamış kendisine

Avatar
Çorumlu 2020-12-18 09:20:03

Bizim vekiller koordineli torpil yaptırma derdinde.. Hakkımı helal etmıyorum.

Avatar
Dürüst 2020-12-17 21:13:25

İç İşleri Bakanımız Süleyman SOYLU BAKANIM Kürt Alevî çocukları ülkemin çimentosu dur dağa kaçırıp Terörist yaptınız bunların hesabını soracağız hesap vereceksiniz dedi Süleyman SOYLU BAKANIM.