Çorumlular Federasyonu'ndan Özhaseki açıklaması

Çorumlular Federasyonu, yerel seçimlerde AK Parti adayı Mehmet Özhaseki'yi destekleyeceklerini açıkladı

23 Ocak 2019 Çarşamba 12:18
Çorumlular Federasyonu'ndan Özhaseki açıklaması

AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki’ye destek kararı alan 10 federasyon ve 489 dernek adına açıklama yapan Çorumlular Federasyon Başkanı Hayri Çağır, “10 federasyon başkanı ve 489 dernek başkanı adına yerel seçimlerde kararımız Mehmet Özhaseki” dedi.
Ulucanlar Cezaevi Müzesi’nde düzenlenen basın toplantısında sivil toplum örgütleri adına açıklama yapan Çorumlular Federasyon Başkanı Hayri Çağır, Ankara’nın havasını soluyan vatandaşlar olarak Ankara’ya borçlu olduklarını vurgulayarak, “Bizler, Ankara’da yaşayan, üreten, tüketen, ömrünü Ankara’ya vermiş sivil toplum kuruluşları olarak yerel seçimlerle ilgili kanaatlerimizi paylaşmak adına bir araya geldik. Bizler bu şehirde yaşayan insanlar olarak bu şehirde olup biten her şey bizleri yakından ilgilendiriyor. Bizler ezan diyen, bayrak diyen, cumhuriyet diyen kuruluşlarız. Nasıl Kurtuluş Savaşı’nda cephede yer aldıysak, bugün yine vatan için canımızı feda etmeye hazırız” diye konuştu.
31 Mart seçimleri hakkında ortak kanaatlerinin olduğunu ifade eden Çağır, “Ülkemizde 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde hizmet için, proje için, çocuklarımız için, daha fazla üretim ve alın teri için, daha güzel bir Ankara için, daha güzel bir başkent için Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki’ye destek olmaya kadar verdik. Bize göre Ankara, hamasi söylemlerle, hayali projelerle idare edilemez” ifadelerini kullandı.
Özhaseki’nin geçmiş icraatlarına da değinen Çağır, “Biz tüm adayların tecrübelerine baktık. Mehmet Özhaseki’nin yaptığı hizmetler bizlere güven verdi. Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. O nedenle çocuklarımızın yarınları için kararımızı Özhaseki’den yana kullandık” şeklinde konuştu.
Basın toplantısına Kırşehirliler Federasyon Başkanı Hilmi Gökçınar, Yozgatlılar Federasyon Başkanı Ahmet Koç, Ankaralılar Federasyon Başkanı Celalettin Uludağ, Çankırılılar Federasyon Başkanı Adem Can, Kars, Ardahan, Iğdır Federasyon Başkanı Erdoğan Yıldırım, Niğdeliler Federasyon Başkanı Emin Özer, Gümüşhaneliler Federasyon Başkanı Hamdi Aslan, Erzurumlular Federasyon Başkanı Feridun Ünal, Kırıkkaleliler Federasyon Başkanı Aytekin Araç, sivil toplum kuruluşları başkanları ve çok sayıda Ankaralı katıldı.

İHA

Son Güncelleme: 24.01.2019 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2019-01-23 12:53:25

Bende memleketimin adını kullanarak kurulan bir federasyonun , her kesime hitap etmesi gerekirken taraflı yapılan bir açıklamadan dolayı, federasyonu kınıyorum. Federasyon dediğin o kadar dernek , stk barındırırken birilerinin ağzına, menfaatine üç kuruş bal çalınacak diye içinden canlı çıkamayacağınız dünyada karakterinizden ödün vermeyin.

Avatar
gy 2019-01-23 13:27:30

kimse ki,msenin adına oy açıklayamaz saçmalık. oyun ortak kararımı olur kişiseldir.

Avatar
Ahmet 2019-01-23 16:43:19

federasyon olarak destekleme hakkınız yok. Nereden nasıl gelmiş bu haber? Kime sormuşlar? O yüzden kendi adına konuşsun federasyon başkanı, belli ki koltuk peşinde.

Avatar
Genç Ülkü 2019-01-23 12:29:34

Ben de Ankara da okuyan,Çorumlu bir öğrenci olarak Mansur'u destekliyorum.

Avatar
Seydim 2019-01-23 14:40:33

Hayri bey benim oyumun kahyasi.mı ki Özhaseki ye destek açıklaması yapıyor.

Avatar
Hilkat 2019-01-23 13:30:43

milletvekilliği düşündüğüm için özhaseki desen daha samimi gelirdi bana. Oylar Ankara'nın has evladı, Ankaralı Mansur Yavaş'a.

Avatar
Alacalı 2019-01-23 15:33:05

Çok saçma Çok yersiz bir açıklama alacalıyım Mansur'a oy vereceğim

Avatar
Ahmet 2019-01-23 16:48:41

Ne zaman fetöyle ilgili bir yorumumuz olsa o bölümü kesiyorsun habercim19, bu kadar belli etme kendini

banner165