Çorumlular’ın desteğinden memnun

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Çorumlular'ın kendisine verdiği destekten memnun.

22 Şubat 2019 Cuma 14:09
Çorumlular’ın desteğinden memnun

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan başkentte yaşayan Çorumlular ile bir araya geldi.


Çorum Dernekler Federasyonu ile AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya’nın ev sahipliği yaptığı hemşehri buluşmasının bir bölümü Çorumlular Konağı’nda gerçekleştirildi.


Bir diğer etkinlik Ankara Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki, Keçiören Belediye Başkanı Adayı Turgut Altınok ve Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya’nın katılımıyla Osmancıklılar ile gerçekleşti.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, programlara dair yaptığı paylaşımında, “Çorum Osmancıklılar Derneği Buluşması’na katıldık. Birbirine sıkıca sarılıp kardeş bilincinin geniş boyutta bir öğretiye dönüşmesine vesile olan Çorumlu hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İnşallah aynı kardeşlik inancı ile Ankaramız için var gücümüzle çalışacağız.”ifadelerine yer verdi.


 

Son Güncelleme: 23.02.2019 20:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2019-02-22 16:19:47

Fetönün kalesini 5 dönem fetöye rağmen yönetebilmiş bu büyük adam, yine hiçbir güce karşı boyun eğmeden Ankara'yı da yönetecektir.

banner165