‘Çorumluyuz birbirimizden sorumluyuz’

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı olan Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi eski...

09 Mart 2015 Pazartesi 12:25
 ‘Çorumluyuz birbirimizden sorumluyuz’


AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı olan Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Şahin, Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nı ziyaret ederek Başkan Tahsin Şahin ile bir süre görüştü.


Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Yunus Yağız ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nı ziyaret eden Prof. Dr. Şakir Şahin, ‘Çorumluyuz birbirimizden sorumluyuz’ diyerek, bu memleket için birlikte hareket edilmesi gerektiğini vurguladı. Ziyaret sırasında Çorum’dan hiç kopmadıklarını belirten Şahin, Çorum’u hep yaşadıklarını bunu somutlaştırıp hizmet noktasına götürmeyi istediklerini dile getirdi. Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ise nazik ziyaretlerinden dolayı Prof. Dr. Şakir Şahin ve Yunus Yağız’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanvekili Arap Ali Altunkeser de hazır bulundu. 




Son Güncelleme: 09.03.2015 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165