Çorum’u birlikte yönetelim

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ve Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, ÇESOB ve TSO'yu ziyaret etti.

18 Aralık 2018 Salı 18:10
Çorum’u birlikte yönetelim

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ve Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

AŞGIN, ÇORUM İÇİN KAZANÇ

Yapılan açıklamaya göre, ÇESOB Başkanı Recep Gür, yönetim kurulu üyeleri ve oda başkanları tarafından karşılanan Karadağ ve Aşgın’a İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur ile il yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Ziyarette konuşan İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, “ÇESOB Recep Gür Başkan ile birlikte hiçbir şekilde ayrım yapılmadan birlik beraberlik içerisinde çok iyi yönetiliyor. İktidar partisi olarak şu ana kadar kendilerinden hiçbir şikayet almadık kendilerini kutluyor, teşekkür ediyorum. Recep Başkan ile karşılaşılan sorunları çözümü konusunda da iyi bir diyalog halindeyiz. Gece-gündüz demeden biz bir durum olduğunda kendisini, kendisi bir sorun olduğunda bizi arıyor ve çözümü için çaba gösteriyoruz. Bu anlamda ÇESOB ile çok güzel bir ahenk oluşturduk. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ÇESOB’un her zaman yanındayız ve destekçisiyiz” dedi.

Çorum esnafı için yapılması gereken ne varsa iktidar partisi olarak yanlarında olduklarını bir kez daha yineleyen ve Çorum yararına olacak konularda hizmetlerin devam edeceğini vurgulayan Karadağ, Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın hakkında da bir takım bilgileri oda başkanlarıyla paylaştı.

Yaşanan aday adaylığı sürecinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Halil İbrahim Aşgın’ın belediye başkan aday adayı olarak açıklandığını hatırlatan Karadağ, Aşgın’ın esnaflıktan gelen, belediyecilik alanında yüksek lisans yapmış biri olduğunu dile getirdi. Aşgın’ın hem pratik, hem de teorik anlamda Çorum’a faydalı hizmetler vereceğine inancının tam olduğunu anlatan Karadağ, AK Parti teşkilatları olarak da Aday Halil İbrahim Aşgın’ın arkasında olduklarını ve kazanacağına yürekten inandıklarını söyleyerek, esnaflardan da destek istedi.

Genel idare ile yerel idarede yönetimin aynı partide olmasının faydalarından da bahseden Karadağ, AK Parti iktidarının geçmiş iktidarlara göre hizmet noktasında çok daha adaletli davrandığını, buna en güzel örneğinde de İller Bankası payları olduğunu kaydederek, “İller Bankası’nda geçmiş iktidarlar döneminde belediyelerin payları yüzde 100 kesiliyordu. Ancak, bizim iktidarımız döneminde bir ayrım yapılmıyor ve herkesten eşit şekilde kesinti yapılıyor. Yani halka zulüm yapılmıyor” diye konuştu. Karadağ, son olarak da Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın’ın Çorum için kazanç olduğunu da sözlerine ekledi.

GÜR: “KARADAĞ HEP ESNAFIN YANINDA”

Daha sonra söz alan ÇESOB Başkanı Recep Gür ise, İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ile çok iyi bir diyalog içerisinde olduklarını söyleyerek, gece-gündüz demeden kendilerine hemen her konuda yardımcı olan İl Başkanı Karadağ’a teşekkür etti. Çorum’u büyük bir aile olarak gördüklerini anlatan Gür, AK Parti’den esnaflıktan gelme birinin belediye başkan adayı olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, esnaflıktan gelecek her adayın yanında olduklarını vurguladı. Gür, Belediye meclisinde esnaf kesiminden isimlerin yer almasını da talep etti.

İl Başkanı Mehmet Karadağ da esnaf kesiminden isimlerin de meclis üyeliği için partilerine gelerek müracaat etmelerini istedi.

BELEDİYE’DE ESNAF TEMSİLCİSİ OLACAK

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, 16 yıl Bakkallar ve Bayiler Odası üyesi olduğunu, üniversiteye geçtikten sonra ayrılmak zorunda kaldığını belirterek, esnafın içinden biri olduğunu açıkladı. Aday adaylığı sürecinde de sadece ÇESOB’u ziyaret ettiğini söyleyerek “Esnafın derdi benim derdimdir” diyen Aşgın, esnaf için projelerinin bulunduğunu ve önümüzdeki günlerde bu projeleri kamuoyuna açıklayacaklarını bildirdi.

Çorum Belediye Başkanı seçildikten sonrada belediyede esnaf temsilciliği birimi oluşturacaklarını ve esnafın derdini önce buradaki temsilciye anlatacağını belirten Başkan Adayı Aşgın, Çorum’u esnaflarla birlikte yöneteceklerini dile getirerek, esnaflarla ilgili proje desteği vermelerini talep etti.

ÇESOB Başkanı Recep Gür de hazırladıkları kapalı Pazar yeri, kaybolmaya yüz tutmuş meslekleri tanıtan bir çarşı ve balık pazarı yapılmasını talep etti.

Aşgın da bu taleplerin makul talepler olduğunu belirterek, projeleri arasında bunları da dahil edeceğini açıkladı.

ÇORUM’U BİRLİKTE YÖNETELİM

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ve Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur ile İl Başkan Yardımcıları ve il yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu heyeti, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, ziyarette yaptığı konuşmada, 31 Mart seçimleri öncesinde teşkilatlar olarak çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti. Çorum’un sorunlarını içinde yaşayanlar olarak herkesin bildiğini, bunları somutlaştırıp çözülmesi konusunda da Belediye ve diğer kurumların birlikteliğinin çok önemli olduğunu söyleyen Karadağ, seçimlerin demokratik bir yarış olduğunu, ancak bir kişinin kazanacağına vurgu yaparak, “Bizim amacımız Çorum Belediye Başkanlığı’nı yeniden kazanmaktır. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Ama, biz Çorum’u sizinle birlikte yönetmek istiyoruz. Sizlerin bu anlamda katkılarını belkliyoruz. Adayımız Halil İbrahim Aşgın, hem ticaret yapmış, esnaflık yapmış biri hem yerel yönetimler diplomasisine sahip, hem de siyasal alanda akademik kariyer sahibi. Dolayısıyla da Çorum Belediye Başkanlığında başarılı olacağına inanıyorum, sizlerden de destek olmanızı istiyoruz” dedi.

KALKINMADA BELEDİYE LOKOMOTİF OLACAK

Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, Çorum’un temel sorunlarının çözümü noktasında paydaş olarak gördüklerin kurumlardan biri olan TSO ile birlikte yol yürüyeceklerini vurguladı. Şehrin paydaşlarıyla birlikte yönetimi konusunda bir takım sıkıntıların olduğunu bildiklerini ancak yeni dönemde bu sıkıntıların yaşanmaması için azami gayreti göstereceklerini anlatan Aşgın, Çorum Belediye Başkanı seçilmesi halinde şehri-emin olarak ekonomiden kalkınmaya kadar lokomotif görevini yapmanın çabası içerisinde olacaklarını vurguladı.

Aşgın, telefonunun 24 saat hem TSO Başkanı, hem de diğer sanayici ve işadamları için açık olacağını dile getirirken, sorunların çözümü için gövdesini koyacağını kaydetti ve “Çorum’un kalkınmasından başka bir hesabımız yoktur. Çorum’u hep birlikte kalkındırmamız için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Hem kendi sorunlarınız, hem de projelerinizle bizlere destek verin” dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Adayı Aşgın’a sektörlerle ilgili bir dosya sundu.

Son Güncelleme: 18.12.2018 18:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DAĞDELEN 2018-12-19 08:41:35

HALİL İBRAHİM BEY KARADAĞLA AYNI KAREDE OLMAN SANA OY KAYBETTİRİR HABERİN OLA

Avatar
Kenann 2018-12-18 18:57:16

" Çorum'u Birlikte Yonetelim " sözünü pratikte nasıl yapacaksınız toplumu ilgilendiren konularda halka mı soracaksınız biraz somutlastırsaniz..
her gün üç defa aynı şeyi söyluyorsunuz ayrıca daha ağzınizdan bir Proje duymadık... Sabırla bekliyoruz

Avatar
Yemişim 2018-12-18 22:54:13

Yemişim birlikte yöneteceğiz laflarını geç onları yav bu koltuk ne tatlıymışda size bu cümleleri söyletiyor arkadas bu zamana kadar hiç sola oy vermedim. Ama bundan sonra verecem. Sizin yaptığınızı yapmaz. Siz ancak şiir okumayı bilirsiniz.

Avatar
ÇETÖ 2018-12-18 22:59:37

Feto ile hepimiz mücadele etmeliyiz. AK partinin mücadelesi ortada. AK parti olmasa fetö ile mücadele yarım kalır. Sayın Karadağ ve Sayın Aşgın bu mücadeleyi yapacak ve devam ettirecek en önemli insanlardır. Cumhurbaşkanımız ve Parti yönetimimiz 2 başkanımızı da çok sever çorum çok şanslı bu konularda

Avatar
adsız 2018-12-20 00:57:06

Telefonun 24 saat halkada açık olacak mı.

Avatar
Sorumlu 2018-12-20 07:39:27

Ben almaya. Siz zaten bindiğiniz gibi yaparsanız.16 sene neredeydiniz.

banner165