Çorum’u konuşan vekile teşekkür etti

İyi Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, TBMM'de Çorum’un sorunlarını dile getiren partisinin Ankara Milletvekili Şenol Sunat’a teşekkür etti.

21 Şubat 2020 Cuma 15:36
Çorum’u konuşan vekile teşekkür etti

İyi Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de ikinci kez gündem dışı söz alarak Çorum’un sorunlarını dile getiren partisinin Ankara Milletvekili Şenol Sunat’a teşekkür etti.

Milletvekili Sunat’ın konuşmasında Çorum’un havaalanından demiryoluna, soğan üreticilerinden kiremit ve tuğla fabrikaları olmak üzere birçok sorununu Meclis gündemine taşıdığını hatırlatan Özsaçmacı, “Çorum’un sorunları ile dertlenen ve her fırsatta TBMM’de dile getiren vekilimize hemşehrilerim adına şükranlarımızı sunuyorum. Çorum’daki elevay vekillere umarız örnek olur.” Dedi.

Milletvekillerinin Çorum'un sorunlarını meclis kürsüsünden seslendirmesinin Çorum halkı tarafından da oldukça memnuniyetle karşılandığını vurgulayan Özsaçmacı, “Hemşerilerimizin derdi bizim derdimizdir. Çorum’un artık Meclis’te sesi vardır ve susmayacaktır” diye konuştu.

MERKEZ İLÇE MAZBATASINI ALDI

Öte yandan geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen genel kurulda tekrar İYİ Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilen Erkan Yıldız, Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. Mazbata törenine İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı’nın yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Mazbatasını aldıktan sonra kısa bir açıklama yapan İYİ Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Erkan Yıldız, kongrenin oldukça demokratik bir ortamda gerçekleştirildiğini belirterek, kendisine oy veren vermeyen tüm partililere teşekkür etti. İYİ Parti’nin başarısı için yönetimiyle birlikte bundan önce olduğu gibi bundan sonrada var güçleriyle çalışacaklarını ifade eden Yıldız, “Ülkemizi aydınlık günler bekliyor. İlk genel seçimde İYİ’ler kazanacak” dedi.

Erkan Yıldız Başkanlığı’ndaki İYİ Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığı’nın 32 kişilik Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluşuyor: “Mustafa Tansel Küçüker, Tuygun Eliaçık, Ali Rıza Ceylaner, Muttalip İzci, Turan Eser, Haydar Yağmur, Tolga Dilmen, Yasemin Dobak, Döndü Akyol, Zehra Işık, Gülşen Delice, Feride Nur Demir, Şule Kamışlı, Neşide Nergiz Küçüker, Sevgi Sağdıç, Ayşe Turgut, Ahmet Cihat Buğdaylı, Ali Balakcı, Yılmaz Dolgun, Akif Hançer, Mahmut Katip, Hamza Tosun, Nejdet Yalçınkaya, Ömer Baykan Emniyet, Mehmet Kayalı, Fatih Yalçın, Menderes Demir, Mehmet Telli, Cafer Sevinçoğlu, Nihat Öymen, Mustafa Yazık ve Erkan Öztürk.”

Son Güncelleme: 21.02.2020 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165