Çözüm derman belediyeciliği

CHP adayı Özgür Kılıç, Aşağı Sanayi Hıdırlık esnafı ile OSB'de sanayicileri dinledi.

24 Mart 2019 Pazar 13:27
Çözüm derman belediyeciliği

CHP adayı Özgür Kılıç, "Çözüm derman belediyeciliği" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, Aşağı Sanayi ve Hıdırlık civarında faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Yapılan açıklamaya göre, Hıdırlık’ta önce marangoz ve ağaç pazarı esnafıyla öğle yemeğinde bir araya gelen Kılıç, daha sonra esnafı işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Yerel seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayan Kılıç, Çorumlular’ın desteği ile seçilmesi durumunda şehri ortak akılla yöneteceklerini söyledi.

Kılıç, seçime katılım oranının da yüksek olması gerektiğini dile getirerek, herkesin sandığa giderek tercihini yapmasını istedi. Kimsenin sağında, solunda veya üstünde olmadıklarını dile getiren Kılıç, “Herkese eşit mesafedeyiz. Herkesle el ele, kol kolayız. Herkes yaşadığı kentin güzelleşmesini istiyor. Herkes sağlıklı büyüyen bir kent istiyor. Sorunsuz bir memlekette yaşamak istiyor. Sorunlarla boğuşan bir memlekette kimse yaşamak istemez. O zaman o kent sürekli göç verir. Bizde sorunların üzerinden gelerek Çorum’u daha yaşanabilir bir şehir yapmak için çözüm üreteceğiz. Bu çözümü ise hep birlikte ortak akılla yapacağız” dedi.

Kılıç, iyi bir kentleşmenin ticaretten kent içi ulaşıma, gençlerin eğitiminden kadınların güvenliğine kadar pek çok konuda huzur ve bereketin artması anlamına geldiğini sözlerine ekledi.

Özgür Kılıç’a esnaf ziyaretlerinde bazı belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.

Çözüm derman belediyeciliği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren sanayici ve işadamlarını ziyaret etti.

Çorum’da ticaretin ve ihracatın kalbinin attığı OSB’de faaliyet gösteren fabrika ve işletmeleri ziyaret ederek, iş dünyasının sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Özgür Kılıç, Çorumlu iş adamlarından övgüyle söz etti.

Çorum’un müteşebbis bir ruha sahip olduğunu ifade eden Kılıç, içinde bulunduğumuz ekonomiyi de değerlendirdi. CHP Adayı Özgür Kılıç, “Biz ekonomik krize siyasi fırsat olarak bakmayız. İnsanlarımız büyük yoksulluk çekiyor ve ülkemiz ciddi bir kriz yaşıyor. Ama kriz asla siyasi bir fırsat olarak görülmemeli” dedi.

Öte yandan ekonomik krizlerin sebebinin yanlış ekonomik politikalardan kaynaklandığına da dikkat çeken Kılıç, “Krizin gündelik hayattaki tek çözümü derman belediyeciliğidir. CHP’li belediyeler vatandaşın ve işverenlerin her türlü derdini dinler ve o dertlerine derman arar, çare arar, gece gündüz çalışır. Biz ekonomik krize siyasi fırsat olarak bakmayız. Aksine vatandaşlarımıza ve işverenlerimize derman kapısı olmayı amaçlarız” diye konuştu.

Belediye Başkanı seçilmesi halinde üreten herkesin emrinde olacağının altını özellikle çizen Özgür Kılıç, “Özellikle Çorum’un gözbebeği sanayi kuruluşlarımızla gurur duymanın yanı sıra, bu gururumuzu onlara destek olarak hayata taşıyacağız” şeklinde konuştu. Kılıç, 31 Mart için kendisine destek istedi.

Son Güncelleme: 24.03.2019 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turan 2019-03-24 18:33:56

Bastır kenan şahin.

Avatar
DERMAN MI? 2019-03-25 00:01:16

mustafa Demirer dahil bu yorumu okuyan özellikle CHP li arkadaşlara ve de tabi ÖZGÜR KILIÇ’a bir sorum olacak. ŞU ANDA TÜRKİYEDE GERÇEKTEN İYİ İŞLER YAPAN, BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK GÖSTERİLEBİLECEK 3 TANE CHP Lİ İL BELEDİYESİ SÖYKEYEBİLİRMİSİNİZ?

Avatar
ÇORUMLU 2019-03-25 11:51:21

Sayın Kılıç her gittiğiniz yeri fotoğraf çekilecek kadar gezip sonrada bütün bölgeyi gezmiş havasında olmanız iyi bir hareket değil bir işe başlayınca sonuna kadar götürün ki kararlılı ve sebatlı olduğunuzu gösterin,ya da şu an yaptığınız gibi fotoğraf çekilecek kadar gezmeye devam edin.