Cumhur İttifakı baştacımız, ama...

AK Parti Milletvekili Adayı Zeki Gül, “Cumhur İttifakı bizim başımızın tacı. Cumhurbaşkanımıza bir oy, AK Parti'ye bir oy" dedi.

09 Mayıs 2023 Salı 20:21
Cumhur İttifakı baştacımız, ama...

AK Parti Milletvekili Adayı Zeki Gül , seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği ilçelerde 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti’ye destek istedi. Gül, “Cumhur İttifakı bizim başımızın tacı. Ancak her parti kendi vekil adayıyla seçime giriyor. Bizler de sizlerden bir oy cumhurbaşkanımıza bir oy da bizlere istiyoruz.”dedi.

MECİTÖZÜ, OĞUZLAR, DODURGA VE LAÇİN

AK Parti Milletvekili Adayı Zeki Gül Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde ziyaretlerini sürdürüyor.

Adaylık sürecinin başlaması ile birlikte seçim çalışmalarına start veren Milletvekili Adayı Zeki Gül, ilçe ziyaretleri kapsamında Mecitözü, Oğuzlar, Dodurga ve Laçin ilçelerini ziyaret etti. İlçe başkanlıklarının yanı sıra Oğuzlar, Dodurga ve Laçin Belediye Başkanlıklarını da ziyaret eden Zeki Gül, esnafları da gezerek destek istedi.

İLK ZİYARET MECİTÖZÜ

İlk olarak Mecitözü İlçesini ziyaret ederek  esnafı  gezen Zeki Gül,  ilçede esnafı  ve vatandaşların ilgisinden memnun kaldı.
Oğuzlar, Dodurga ve Laçin’e geçen Gül,  parti binalarında partililerle buluştu. Hafta sonu yapılacak olan seçimlerin yanı sıra kutlanacak olan Anneler Günü nedeni ile partili kadınlarla bir araya gelen Gül,  anneler günlerini kutladı.

'SON DÜZLÜĞÜ GİRDİK'

İlçe gezilerinde konuşma yapan Zeki Gül seçimlere çok kısa bir süre kaldığını hatırlatarak, seçimlerden yine zaferle çıkacaklarına olan inançlarının tam olduğunu dile getirdi. Gül konuşmasında şöyle dedi: “ Artık son düzlüğe girdik. Son günlerde çok daha gayret göstermemiz gerekiyor.

'BİR OY ERDOĞAN’A, BİR OY AK PARTİ’YE'

14 Mayıs akşamı zaferimizi taçlandırarak şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Çorum’da AK Parti’yi ve cumhurbaşkanımızı destekliyoruz. Cumhur İttifakı bizim başımızın tacı. Ancak her parti kendi vekil adayıyla seçime giriyor. Bizler de sizlerden bir oy cumhurbaşkanımıza bir oy da bizlere istiyoruz. Yavrularımızı şehit eden PKK ile ortaklık yapan partilere oy vermeyeceğinizi çok iyi biliyoruz. Bu ülkenin geleceğine bomba koyan, bu ülkenin altını dinamitleyen, bu ülkenin askerine polisine kurşun sıkanlarla ortak olanlarla değil, onları sarı torbalara dolduran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve onun partisine destek olacağız. Biz Çorum’da 4 milletvekili çıkarmak için çalışıyoruz. Sizlerden de bu konuda büyük destek bekliyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeki 2023-05-09 20:58:42

Valla Zekicigim bosa calisiyosun. Bu kez sana ekmek cikmayacak gibi Corumdan. Yani isler zor pasam. Dagittigin renkli kalemlerden aldim, kullanicam ama ustunu kazidim sonucta 4 gun sonra senin adin mazide kalacak, hakkini helal et :)

Avatar
Zeki baba 2023-05-10 00:12:54

Abi Yeniden Refaha vereceğim ilk oyumu eğer ki ak parti listesi iyi olsaydı oyumu verirdim ama liste bana göre çok kötü ya. Hayırlısı.

Avatar
Seçmen 2023-05-09 21:12:33

Hocam İlk sırada yada ikinci sırada olsaydınız oyumu sizin için ve Çorum için verirdim ama neden sizi üçüncü sırada koydular ilk iki rahat seçilsin hesabı mı bilemem ama Çorumdan üç değil iki bile çıkmaz bu seçimlerde...bende maalesef ilk kez Cumhuriyet Halk partisine oyumu vereceğim ama Meral Hanım'ın adayı için ayrıca yeni bir lider için.

Avatar
Abdullah 2023-05-09 21:56:48

Ali Yeşildağ ı dinliyorum. İşler içler acısı . Binali tv de yalan rüzgarı estiriyor. Meclis te fetö araştırma önergeleri , yolsuzluk araştırma önergeleri , dört bakanın rüşvet araştırma önergeleri ne oldu . Maden kazası , demiryolu kazası araştırılmadı . 128 milyar dolar araştırılmadı . MİLLETİ SALAK YERİNE KOYDUNUZ.

Misafir Avatar
Başöğretmen 2023-05-10 10:04:21 @Abdullah

kandilin desteği fetö nün desteği biden in desteğinen veriyorsan onların adamısın bedavaya gitme millet ittifgakına 300 milyar dolar geldi payını almayı unutma

Beğenmedim! (3)
Avatar
Tercih 2023-05-09 23:16:15

1 oy reise 1 oy MHP’ye, 14 Mayıs akşamı için tedbirini al yanında 1 adet dil altı hapı bulundur sayın vekil adayı Allah muhafaza yaşlı adamsın sonucu görünce kalbin dayanmaz şok olacaksın.

Avatar
Veli 2023-05-10 05:04:12

Dün İstanbul’da işim vardı Çorum’dan uçağa bindim. İstanbulda iş görüşmelerimi yaptım. Değişiklik olsun diye hızlı trenle çorum döndüm. Yarında çorum polis okuluna bir ziyarette bulunacağım. Daha sonra çorum veterinerlik fakültesinde köpeyimi muayne ettericeğim. Derken birisinin tekmesiyle uyandım. Kalk lan AKP’nin seçim otobüsü gelmiş bedava ekmek dağıtıyorlarmış. Bir kaç tane kapmaya bak belki yarınada yeter dedi iş arkadaşı. Meğer Çorumluya amelelik kalmış.

Avatar
Seçmen doğru söylüyor 2023-05-09 21:23:48

Zeki gül 2.sırada olmalıydı.Partisiylede alakam yok gerçekten kaldır indir vekil olmazdı en azından.Bilerek isteyerek yanlış aday konulmuş.Dünya görüşüm farklı ama Zeki beye başarılar diliyorum.

Avatar
İskilipden 2023-05-10 05:55:04

Zeki bey şu TOSYA YOLUNA SÖZ DESEYDİN ( hiç kimse demiyor, ilçe bu kez oy dağılımı nasıl olucak merak konusu) belki 3. sırayı zorlardı ama zor gibi.ne yapılmalı idi VEKİLLER ÇORUMA BAKMAYI İDİ

banner165