Cumhur İttifakı'ndan mesaj

Çorum'da Cumhur İttifakı’nın İlçe Belediye Başkanları MHP İl Başkanı Agah Karapıçak'ı ziyaret etti.

31 Temmuz 2021 Cumartesi 10:07
Cumhur İttifakı'ndan mesaj

Çorum'da Cumhur İttifakı’nın İlçe Belediye Başkanları Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak'ı ziyaret etti.

Yapılan açıklamaya göre; MHP teşkilat ziyaretine Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İspir, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, Düvenci Belde Belediye Başkanı Necmettin Yalçın katıldı.

2023 seçimlerinde hep birlikte Cumhur İttifakı’na zafer yaşatacaklarını iddia eden Karapıçak, "Cumhur İttifakı tarihin, kültürün, medeniyet tasavvurunun geçmişten geleceğe buluşması, kucaklaşması, siyasi bir kararla taçlanmasıdır."dedi.

Türkiye’nin Cumhur İttifakı’na ihtiyacı olduğunu belirten Karapıçak, bu gerçeği tartışmaya açmanın abes olduğunu savundu.

Cumhur İttifakı'nın ruhunu sahaya yansıtacaklarını vurgulayan Karapıçak, şöyle dedi: "Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in ifadeleri ile; Bizim ittifakımızda şahsi çıkarlar değil milletin çıkarları esastır, ana eksendir. İkbal hesapları değil istikbal hedefimiz, istiklal haysiyetimiz ittifak irademizde belirleyicidir. Şunu bilhassa ifade etmeye mecburum ki, Cumhur İttifakı 15 Temmuz 2016’da FETÖ’nün teşebbüs ettiği hain darbe ve işgal hareketi sonrasında, ülkemizin maruz kaldığı çok çetin, çok cepheli saldırılara karşı yerli ve milli bir duruşun doğal sonucudur. Cumhur İttifakı’nda çatlak, kırık, sökük, defo arayanlar 15 Temmuz’a tiyatro, kontrollü darbe diyen işbirlikçilerdir.”

Tüm Belediye başkanlarından ilçeleri ile ilgili talepleri dinleyen Karapıçak ilçelere yapılacak yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu.

Karapıçak, ilçe belediye başkanlarının yapmış oldukları nazik ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür etti.

Son Güncelleme: 31.07.2021 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MHP ye oy yok. 2021-07-31 18:58:59

Cumhur ittifakının Çorum MHP kanadı bitik.AKP de ekonomide,işsizlik konusunda başarısız.Uzun lafın kısası,bu ittifaktan sonuç alınmaz.Seçim gecesi yenilgi ile biter.Herkes yoluna gider.Sonuçta AKP de biter.7 haziran 2015 gecesini ben bilirim.

Avatar
Misafir 2021-07-31 12:38:23

Bende bir mhp li olarak yapmayin Allah aşkına feto diyorsunuz. siyasi ayagina gelince sorgulanmamasi icin neden red oyu verirsiniz mhp liler bi açıklama yapsın bekliyorum

Misafir Avatar
Yazdıklarımı dikkate alınız. 2021-07-31 18:55:07 @Misafir

Fetö ile mücadele Çorum da yapılmıyor düşüncesindeyim.Adam bas bas bağırıyor.Valilikte önemli görevlerde eskiden Fetullahçı olup,şimdilerde dönüş yapmış olanlar var diye.İsmini de biliyorsunuz.Sonra bize gelip dert yanıyor.Çorum da eski fetullahçılar baş yerde,gözde yerdelermiş.Bunu söyleyen valilik personelidir.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Secahattin gül 2021-07-31 21:48:29

Agzinizla kuş tutsanız bu millet size oy vermez artık. Söyleyin bir kere içinizde Ali sülük dışında dürüst ve nitelikli adam varmı

Avatar
İskilipden 2021-07-31 11:41:39

İskilip Meslek Yüksek Okulu binası ÇÖZÜM SÜRECİ VE TOSYA İSKİLİP YOLUndaki gelişmeler neler?
Samsundan Ankara ya gidecekler; Samsun Çorum İskilip Bayat Çankırı Pursaklar güzergahını kullanmaya başladılar. Büyük nimet hareket artacak İskilipi hazırlamalıyız. FAAL Yollar VATANDAŞ TEPKİSİ İLE DÜZELTİLİR VE ÇOOOK HIZLI YÜPILIR. ANCAK İSKİLİPİN beklentisi MYO ve Tosya yolu Tosya belediyesi MHH İskilepde MHP heriki yönden 22'şer km duble yapılsa KAVUŞURUZ. BİR GAYRET. İŞ ÜRETELİM.

Avatar
TOSYA ! İSKİLİP 2021-07-31 13:16:00

Her iki Belediyede MHP partisine ait kendi özvarlıkları ile yolda düzeltme ve asfaltlama yapmalı ki bu güzergahında kullanımı yoğun olur ise tepki ve isteğe karşı konulmayacağından Tosya İskilip yolu yapımı biter

Avatar
selim 2021-08-01 00:13:40

aslında hepsi MHP'li olan başkanlar MHP il başkanını ziyaret etmiş, kendilerini eve dönmüş gibi hissetmişlerdir.

banner165