Cumhur İttifakı omuz omuza

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Bayat teşkilatının seçim çalışmalarına katıldı.

30 Ocak 2019 Çarşamba 16:47
Cumhur İttifakı omuz omuza

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Bayat teşkilatının seçim çalışmalarına katıldı.

Bayat Belediye Başkanı AK Parti Başkan Adayı Ekrem Ünlü, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu ve teşkilat üyeleri ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulunan Erol Kavuncu, Kaymakam Oğuzhan Ocak, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Yıldırım ve esnafı ziyaret etti.

Ünlü Balcıoğlu ile birlikte MHP İlçe Başkanı Bekir Güngör ve MHP Belediye Başkan Adayı Şaban Çakır’ı ziyaret eden Kavuncu, Cumhur İttifakı olarak, Bayat için güç birliği yapacaklarını ve omuz omuza çalışacaklarını belirtti. Kavuncu ziyaret ile ilgili değerlendirmesinde, “Bayat ilçe programımıza Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, AK Parti Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu ve teşkilatımız ile MHP İlçe Başkanı Bekir Güngör ve Belediye Başkan Adayı Şaban Çakır’ı ziyaret ederek ''Cumhur İttifakı'' kapsamında Güçlü Türkiye, Güçlü Çorum ve her açıdan gelişmiş kalkınmış Bayat ilçemiz için omuz omuza işbirliği güç birliği yapacağımızın sözünü verip karşılıklı olarak adaylarımıza başarılar diledik.” Dedi.

Son Güncelleme: 31.01.2019 00:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayatlı 2019-01-30 20:21:48

Bayat _ İskilip/Çorum kavşağı dikkatli yapılmalı.
Hatalı çözümü ve rüzenlenmesi gerekir.
Gelelim Bayat için ne yapılması DÜŞÜNÜLÜR?
Seçim zamanı değil tüm zamanlar bölga ile Ankara iletişim için SAHA da olunmalı.
Bu arada Bayat Çankırı yolu yimdiden yamalıklı olmaya köstebek çukurları oluştu yol yapımı bekleneldi bari SONUCU MUTLULUK VERSİN AMA NERDE

Avatar
Bayat 2019-01-31 12:04:22

Sayın vekilim iskilip ve bayat bu sefer zor, taze kan lazımdı.