Cumhur ittifakı sürüyor, seçim ittifakı yok

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin bugünkü grup toplantısında önemli açıklamalar yaptı

23 Ekim 2018 Salı 12:10
Cumhur ittifakı sürüyor, seçim ittifakı yok

MHP lideri Devlet Bahçeli bugün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı ile ilgili önemli açıklamada bulundu. Bahçeli yerel seçimlerde her yerde kendi adayları ile seçime gireceklerini söyledi.
İşte Bahçeli'nin o sözleri: "MHP olarak bundan böyle kendi göbek bağımızı kendimiz kesemeye hazırız. Hiçbir ittifak bir tarafın reddedilmesi ile geri adıma zorlanması ile yok sayılmasıyla tez ve önermelerinin görmezden gelinmesiyle ayakta kalamayacaktır. Hiçbir ittifak pozisyon hatırlatmasıyla devamlı çatladı çatlıyor ihbarlarıyla zamana oynamayla varlığını devam ve idame ettiremeyecektir. Adalet ve Kalkınma Partisi içinde ittifak çabalarını dinamitlemek için sürekli faaliyet içinde olanlar sevinç taklaları atabilirler. Heyetler görüştü görüşmedi yasal zemin vardı yoktu tartışmalarına son vermenin vakti gelmiştir. Bu kronikleşmiş süreci uzatmanın anlamı ve alemi yoktur. Parti olarak 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerine yönelik herhangi bir ittifak beklentimiz, ittifak arayışımız, ittifak niyetimiz geldiğimiz bu aşamada artık kalmamıştır. Zoraki görüşmelerle bir yere varmanın imkanı olmayacaktır. Oyalanmaya milleti aldatmaya umutlarla oynamaya lüzum da yoktur. Kendi yolumuzu sadece kendimiz çizeceğiz. 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerine kendi adaylarımızla kendi amblemimizle katılıp Türkiye'nin her seçim bölgesinde demokratik mücadelemizi yapacağız."

BAHÇELİ YENİ BİR AÇIKLAMA DAHA YAPTI

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin partisinin grup toplantısı sonrasında yeni bir açıklama daha yaparak,"Cumhur ittifakı devam ediyor, yerelde ittifak yok' dedi ve yerel seçimlerde İstanbul'da aday çıkaracaklarını ifade etti.

Grup toplantısındaki konuşmasının ardından A Haber'e değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhur ittifakı devam ediyor, yerelde ittifak yok" dedi.

Bahçeli, İstanbul'da aday çıkaracaklarını da açıkladı.

Son Güncelleme: 23.10.2018 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
N.Kurt 2018-10-23 13:09:18

Devlet Bahçeli sonunda titredi ve kendine geldi. Tüm Ülkücü camiasına hayırlı uğurlu olsun.

Avatar
Murat 2018-10-23 13:28:20

Bizede Bu yakışır zaten . İttifak felan yalandı zaten. Biz cumhurbaşkanlığında verdik oyumuzu ama onlar vermedi. Bir MHP milletvekili ni çok gördükler

Avatar
hayırlı oldu 2018-10-23 13:41:42

baraj altındaki Mhp, iktidarı adeta rehin almıştı.milliyetçi söylemlerden silkinip Ak Parti, tüm toplumu kuşatacak söylemini yeniden kurmalıdır. hamasetle, milliyetçi dille varılacak yer ancak ayrışmadır!

Misafir Avatar
Hayırlı olsuna cevap 2018-10-23 13:53:25 @hayırlı oldu

Sen milliyetsiz misin?

Beğenmedim! (2)
Avatar
Murat 2018-10-23 17:07:14

Siz at gözlüklerinizi çıkartmayın daha siz daha çok Müslüman sınız ya zaten. Bide anlayabilene cevap yazmış adinla yazda görelim delikanliligini .

Avatar
çok güzel 2018-10-23 13:46:03

çok iyi oldu. mhp baraj sorununu ak parti sayesinde aşmıştı. değilse mecliste esamesi okunmayacaktı. şimdi baraj sorunu yok yerel seçimlerde de iddiası yok zaten. herkes kendi yoluna

Avatar
Cesur Çorumlu 2018-10-23 14:35:51

MHP kendine yazık etti.Türkçe ezanın mucidi,islam ve müslüman düşmanı Reşit GALİP'in yazmış olduğu andımızı sahiplenmek te maalesef MHP'ye düştü.
Adamlar eyden bu yana uğraşıyorlardı bu ittifakı nasıl bozarız diye.Tam bam telinden yakaladılar. Bahçeli ve ekibi bu tuzağı göremedi maalesef.
Herkes herşeyi görüyor.Mevlam şerleri hayreyler inşAllah.

Avatar
anlayabilene cevap 2018-10-23 15:07:31

hangi milliyetten olduğum önemli değil.ahirette milliyetimden değil, dinimden sorguya çekileceğim.ittifak yalansa baştan beri ne diye yer aldınız?kendi kendinize çelişiyorsunuz ancak hamaset ideolojileri çelişkilerle yaşamayı sorun olarak görmez

Misafir Avatar
Cevap 2018-10-23 17:52:28 @anlayabilene cevap

Mİlliyetsizsiniz yani.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Anlayamayana Cevap 2018-10-23 19:30:20

Anlayana sivrisine saz,anlamayana davul zurna az

banner165