Cumhurbaşkanı ile kürsüdeler

AK Parti Çorum Milletvekili Adayları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılan aday tanıtım toplantısında kürsüye çıktılar.

24 Mayıs 2018 Perşembe 19:31
Cumhurbaşkanı ile kürsüdeler

MUSTAFA DEMİRER

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen tanıtıma, birkaç gün önce genel merkezde toplantılara katılmak üzere Ankara’da bulunan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, ana ana kademe teşkilat başkan ve yöneticileri ile Çorum Milletvekili adayları katıldı.

Aday tanıtım toplantısında kürsüye İl Başkanı Mehmet Karadağ ile Çorum Milletvekili Adayları Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu ve Serap Yıldırım çıktı. Çorum ekibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la fotoğraf çektirdi.

Son Güncelleme: 24.05.2018 20:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ben 2018-05-25 05:18:10

Serap hanım ortada olsaymis fotoğraf daha güzel gözüküyor bence...

Avatar
İşte bakış 2018-05-25 07:35:26

Bayan vekili en dışa koyan erkek vekillerin tek derdi "nasıl reise daha yakın fotoda yer alırım" olmuş bu vekillerinde bir şey yapacağı yok fotodan çok belli olmuş. Yakışmamış.

Avatar
alper 2018-05-25 22:16:58

Çorum'da adammış yoktu amasyaliyi Çorum'a il başkanı yaptılar bu yetmezmiş gibi Sami yi yine vekil yapiyolar oyum MHP'ye bunlardan biri cacık olmaz