Cumhurbaşkanı o müjdeyi bizzat verecek

AK Parti İl Başkanı Ahlatcı, basın toplantısı yapıyor

03 Ağustos 2019 Cumartesi 11:09
Cumhurbaşkanı o müjdeyi bizzat verecek

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı Cumhuraşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eylül veya Ekim ayında Çorum’a yapacağı ziyarette, havaalanı müjdesini bizzat kendi ağzından duymayı umduklarını söyledi.

Ahlatcı bugün basın mensupları ile kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.

AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve partili yöneticilerin de katıldığı toplantıda AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı son bir ayda yaptıkları çalışmaları özetledi.

BAKANLARLA YAPILAN GÖRÜŞMELER

Öncelikli geçtiğimiz hafta Adalet ve Kültür ve Turizm Bakanı ile yaptıkları görüşmelere değinen İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eylül ve Ekim aylarında seçim sonuçlarına teşekkür mahiyetinde Çorum’a geleceğini söyledi. Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çorum ziyaretinde Çorum’la ilgili yatırım taleplerini yüz yüze ileteceklerini, ayrıca havaalanı konusunda müjdeyi bizzat Cumhurbaşkanı’ndan almayı umduklarını söyledi.

ASKERİ BİRLİK'TE SON DURUM

Ahlatcı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’la görüşmelerinin önümüzdeki hafta ya da bayramdan sonraki hafta gerçekleşeceğini, görüşmenin ilk maddesini de Çorum’a Acemi Birliği getirilmesi olduğunu, bu konuda gelişmeler yaşandığını, sadece netleşmesi konusunda görüşme yapacaklarını belirtti. Ahlatcı, ""Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan onay verdi. Bedelli acemi birliği hükümet programına dahil edilerek açılış çalışmaları başlatılacak. Acemi birliğine son derece önem veriyoruz. Çorum'a 30 günlük periyotlarla yıl boyunca 36 bin asker gelecek. Yemin törenleri ve dışarıdan gelecek aileler düşünüldüğünde Çorum ekonomisine özellikle esnaf ve sanatkarlarımıza ciddi bir katkısı olacağını düşünüyoruz" dedi.

ÇORUM HAVAALANI

"Benim çok önem verdiğim konu" diyerek havaalanı konusuna değinen Ahlatcı, "Cumhurbaşkanımızın da onayıyla havaalanı etüd çalışmalarının başlatılması konusunda Ulaştırma Bakanımız ile görüşeceğiz. Gönlümüzden geçen inşallah Cumhuraşkanımız Çorum’a geldiğinde bu çalışmalar belli bir seviyeye gelmiş olacak. Kendisinin ağzından inşallah Çorum’u mutlu edecek bu müjdeyi de alabilirsek hepimiz çok mutlu olacağız diye düşünüyorum." dedi.

HIZLI TREN

Hızlı tren ve yük töreni konusunda çalışmaları devam ediyor. Ülkemizin mevcut durumunda ekonomik gelişmeler gözönüne alınarak, bu çalışmalar öncelikli olarak devam ediyor. Hızlı treni cepte olarak görüyoruz. Çorum hak ettiği hızlı ve yük trenine kavuşacak.

Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan’la yine önümüzdeki hafta yada bayramdan sonraki haftada yapacakları görüşmede de havaalanı ile ilgili etüd çalışmalarının başlatılmasını isteyeceklerini anlatan Ahlatcı, Çorum için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. 

AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ın konuşmasının ardından gazetecilerin sorularına geçildi.

Son Güncelleme: 05.08.2019 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahlatçı boş laf etmiş 2019-08-03 11:27:04

Cek,cak...Ortada icraat yok.

Avatar
Birisi 2019-08-03 12:25:25

Geçti bolu nun pazarı sür eşeği niğdeye ekonomi sıkıntıdaymış Allah Allah vaybe öylemiymiş büyük siyaset adamlarıya bunlar çoruma hiç bir şey beklemeyin kardeşim 15 sene en azından siz kanunları net uygulayın bu ülkede herkese eşit o yeter

Avatar
Fabrika yapın. Millet Aç 2019-08-03 11:48:58

Bırakın boş işleri. O uçağa kim binecek. Göreceksiniz yapamıcaklar, yapsalarda yolcusu olmayacak. Millet AÇ. İŞ YOK. FABRİKA AÇIN. İŞ SAHASI BULUN. BOŞ İŞLERİ BIRAKIN. YOKSA KAYBEDEN MİLLET DEĞİL ARTIK SİZSİNİZ..

Avatar
Ahmet 2019-08-03 12:45:56

Sayın Ulaştırma bakanı seçim öncesi söz vermemişmiydi.Sözünde dursun yapsın havaalanını.Neyi bekliyoz.

Avatar
İskilipden 2019-08-03 13:04:32

Çorum İskilip Tosya duble yolunun müjdesini bekliyoruz.

İskilipi unutmayınız.

Avatar
okuryazar 2019-08-03 13:51:30

gördük en son binali geldiğinde havaalanı müjdesini çok güzel verdi. merzifona gidin dedi.

Avatar
Hattuşa 2019-08-03 16:29:07

Havaalanı yoksa ben de seçim zamanı ak partide yokum.

O uçağa kim binecek diyen yukarıdaki Yozgatlı, Yozgatlılar binecek Çorumlular değil...!

Avatar
Sungurbey 2019-08-03 16:32:15

Aha Yozgat orda Merzifon şorda deyip yolu kısaltıyoruz muhabbeti çekerse yine biz de seçimi bekleriz.

banner165