‘Cumhurbaşkanımızın elini güçlendireceğiz’

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, TBMM'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini güçlendirmek için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

25 Nisan 2023 Salı 00:27
‘Cumhurbaşkanımızın elini güçlendireceğiz’

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, partisinin il başkanlığı binasında bulunan seçim koordinasyon merkezini ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İL BAŞKANI VE SKM ZİYARETİ

AK Parti İl Başkanı Murat Günay ile AK Parti SKM Başkanı Mustafa Alagöz ile görüşen Ahlatcı, “Önce Millet, Önce Memleket’ sloganımıza bağlı kalarak tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmalarımızı seçim öncesinde de, seçim sonrasında da sürdüreceğiz ve her zaman vatandaşlarımızla iç içe olacağız. SKM’nin programları doğrultusunda, seçime kadar en verimli şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz

HEM CUMHURBAŞKANLIĞI HEM MECLİS

İnşallah 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ı en yüksek oyla seçtirip,  mecliste en fazla çoğunluğu elde ederek, elini güçlendirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlerleyen aylarda Cumhuriyetin ikinci yüzyılını kutlayacağız ve ikinci yüzyıl Türkiye yüzyılı olacak.

TÜRKİYE YÜZYILI OLACAK

İkinci yüzyılda da Türkiye birçok alanda lider ülke olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde yapılan atılımlarla Türkiye'nin savunma sanayisinde dünyada önde gelen ülkeler arasına girecek.”dedi.

UMRECİLERİ UĞURLADI

AK Parti Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, 100 kişilik umre kafilesini yapılan dualar eşliğinde kutsal topraklara uğurladı. Ahlatcı, bir turizm firması aracılığıyla umreye gidecek olan kafile için Akşemseddin Camii önünde yapılan törene katıldı. Programa AK Parti Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı  ve çok sayıda vatandaş katıldı. Umreye gidecek olan vatandaşlarla sohbet ederek heyecanlarına ortak olan Ahlatcı, "Şimdiden kutsal topraklara gidecek kardeşlerimizin ibadetlerini ve ziyaretlerini Cenab-ı Allah kabul etsin"diyen Ahlatcı, "Mukaddes toprakları görmek isteyen hemşehrilerimizi umreye gönderiyoruz. Kâbe’yi görmek isteyen kardeşlerimizin hayallerinin gerçeğe dönüşmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim kardeşlerimizin umresini kabul etsin. Güle güle gidip gelsinler” dedi. Umreye gidecek olan vatandaşlar ise kendilerini uğurlamaya gelen herkese teşekkür etti.

BAHABEY’DEN DESTEK İSTEDİ

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf'a Ahlatcı, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu. Bahabey Caddesi esnafını ziyaret eden Ahlatcı, esnaf ve  vatandaşların taleplerini dinledi. Ziyaretler sırasında Ahlatcı vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandığını belirten Ahlatcı, esnafa  14 Mayıs'ta yapılacak seçimler hakkında görüşlerini sordu.

Ziyaret ettiği esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan  Ahlatcı, işyerlerinde alışveriş yapmakta olan gençlerden Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ‘ye oy istedi. Ahlatcı, gençlerin oylarına talip olduklarını ifade etti. Bahabey Caddesi'nde karşılaştığı gençlerle ayak üstü sohbet eden Ahlatcı, onların istek ve taleplerini dinledi.

Ahlatcı ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor, onların taleplerine kulak veriyoruz. Halkımızın güveniyle, her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Ahlatcı, seçim gezileri ve programlarında genç ve çocuklardan gördüğü ilgiden memnuniyetini dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2023-04-25 08:56:28

Dediğiniz her şeyin tersini yapıyorsunuz.

Avatar
Millet 2023-04-25 08:57:20

Cumhurbaşkanını bitirmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz…

Avatar
Asc 2023-04-25 10:19:08

Asc nin adamları kamu kurumlarında yöneticilik yapıyor. Adam ayrıştırıyor. Sizler de biliyorsunuz kimler olduğunu bu kişileri değiştirin yoksa ak partiye oy vermeyeceğim.

Avatar
Reis 2023-04-25 10:17:06

Kamu kurumlarında liyakat bırakmadınız. Kendi adamlarınızı yönetici konumuna getirip, alt personeli ezdiriyorsunuz. Gerçek ak partililer ezik yaşamaya mahkum ediyorsunuz. Bu mu cumhurbaşkanının davasından gitmek bu durumlar düzelmekdikçe ak partiye oy vermeyi düşünmüyorum.

Avatar
Öz İskilip li 2023-04-25 10:29:27

Yaparsa Ahlatcı yapar

Misafir Avatar
İskilipli 2023-04-25 11:49:49 @Öz İskilip li

TOSYA İSKİLİP YOLUNUN MÜJDESİNİ BEKLİYORUZ. TAAHHÜT EDER İNŞALLAH

Beğenmedim! (1)