‘Cumhurbaşkanımızın kale gibi arkasındayız'

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan sürece dikkat çekerek,"Cumhurbaşkanımızın arkasında kale gibi dimdik durmaktayız.”dedi.

06 Şubat 2021 Cumartesi 22:24
‘Cumhurbaşkanımızın kale gibi arkasındayız'

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan sürecin Türkiye üzerinde oyunlar oynamaya çalışan odaklardan kaynaklandığını açıkladı.

Türkiye’nin AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde büyük başarılara imza attığını belirten Ahlatcı, “Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan olaylar, üç beş gencin kafalarına göre yaptığı eylem değildir. Dış güçlerin ve birden fazla terör örgütünün ortaklaşa organize ettiği kaos planının devreye sokulmasıdır.” dedi.

İşte Ahlatcı’nın Türkiye üzerinde oyunlar oynamaya çalışan odaklara cevaben yaptığını belirttiği o açıklama:
“Türkiye AK Parti dönemi boyunca siyasi sosyal ekonomik, dış politika basta olmak üzere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde her alanda büyük başarılara imza atmıştır.

Büyük ve güçlü Türkiye küresel güç odaklarının uykularını kaçırmış olmalı ki, ülkemizin önünü kesmek ve bizi iç karışıklıklarla boğmak için düğmeye bastıklarını görmekteyiz.

Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan olaylar, üç beş gencin kafalarına göre yaptığı eylem değildir.

Dış güçlerin ve birden fazla terör örgütünün ortaklaşa organize ettiği kaos planının devreye sokulmasıdır.

İktidara geldiği günden bu yana terör örgütlerini bitirmeyi amaçlayan AK Parti’nin kararlı adımları atması ve güvenlik güçlerimizin başarılı operasyonu ile, bitme noktasına gelen PKK terör örgütünün kandildeki elebaşları, geçtiğimiz günlerde HDP’ye talimatlar verip, sokakları hareketlendirin yoksa biz bitmek üzereyiz diye emirler vermesi üzerine, sokak hareketleri başlatılmıştır.

Burası demokratik hukuk devletidir. Yasal sınırlar içerisinde herkesin eleştiri, toplantı ve protesto yapma hakkı vardır. Fakat, daha ismini dahi bilmedikleri rektörümüzü bahane edip, sokakları savaş alanına çevirip yeni bir gezi vandalizmine, masum öğrenci tepkisi diyemeyiz.

Öğlencilerden ziyade, PKK, MLKP, DHKP-C, FETÖ vb. terör örgütlerinin sahne aldığı bu yasadışı eylemlere kimse meşruiyet kılıfı giydiremez.

Anayasa’nın vermiş olduğu hakları kullanmak istediklerini söyleyen, ancak yine bu hakların savunucusu olan ve seçilmiş bir Cumhurbaşkanı’na karşı düzenlenen bu olaylar gösteriyor ki dış mihrakların ve terör örgütlerinin Türkiye’de iç kargaşa çıkarma, halkı kutuplaştırma, siyasi sosyal ve ekonomik olarak kuşatma hareketidir.

Buradan muhalefet partilerine ve bu vandalizme arka çıkan medya organlarına çağrıda bulunuyorum.

Biz aynı gemideyiz, bu gemiyi batırmak isteyen dış mihrakların ve terör örgütlerinin değirmenine su taşımayın.

Kardeş kavgasının fitilini ateşlemek isteyen karanlık odakların oyununa gelmeyin.

Sokağa indirilen gençlerin istikballeri ile oynamayın.

Ülkemiz kaybederse kazanan siz değil, Türkiye düşmanları olur.

Karşınızda eski Türkiye yok!

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, dünya siyasetine yön veren, mazlumların umudu olan güçlü vizyonla ilerleyen bir Türkiye var.

Devletimiz üç beş çapulcuya, terör örgütlerine meydanı boş bırakmayacak güçtedir.

Sokaklardan iktidar çıkmaz.

Kaos, kriz, anarşi, terör çıkar.

Bu ülkenin daha da büyümesini, güçlenmesini ve gelişmesini istiyorsanız, e

Son Güncelleme: 07.02.2021 08:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yorumcu 2021-02-07 08:28:28

Yusuf Ahlatçı neden İskilipli Atıf ile ilgili açıklama yapmıyor? Sessiz kalması Valiyi istemediği ve Cumhuriyet Gazetesi gibi Atıf hoca düşmanı olduğu anlamına gelebilir. Mevzu gündemde iken açıklama yapması icap eder.

Avatar
Ah Başkan ah 2021-02-07 10:58:48

Ülke gündemine yorum yapıyorsun , seni çok tınlayacaklar gibi.. bulunduğun ilin gündemi ile alakamı sesin çıkmıyor.. gündemi biraz takip etsen keşke.. ben anlatayım sana , cumhuriyet Sözcü vekil ince vekil tufan Köse gibi gazete ve kişiler valiyi eleştirdi atıf hocayı ziyarete gitti diye.. belediye başkanı, bazı STK Lar da valiye destek açıklaması yapıyo.. istersen sende bişeyler söyle.. neticede iktidar partisi iş başkanısın.. yoksa sen iktidar partisi muhalif kanadın il başkanımısın..

Avatar
Hüsam 2021-02-07 13:50:48

Gerçekten vatandaş haklı sen tabiki kul olduğun kapıya yaranacaksın neticede seni vali aday göstermiyor.Vali umurunda mı. Sizin işinizede vekillerin işine de Necmettin Kılıç gibi valiler grlir.

Avatar
Yorumcu 2021-02-07 08:29:38

Yukarıda yazdığım yorum Asc ve Oğuzhan Kaya için de geçerlidir.

Avatar
Hırsızlığın arkasında mı? 2021-02-07 11:30:10

Yıllarca yapılan yolsuzluk nedeniyle 5'li çeteye para aktar, Sonra gariban işçiye, esnafa para yok de....

Avatar
Oy yok 2021-02-07 15:33:41

Akp zengini zengin fakiri daha beter fakir etti. Amacından cizgisinden cıktı. Israf haksızlık adaletsizlik bizi bitirdi. Oy moy yok

Avatar
Ne diyelim 2021-02-07 19:48:01

Boğaziçindeki olaylar rektörle alakalı. AKP liler her konuyu neden cumhurbaşkanı na evirip çevirip getirir bi türlü anlamadık..

Avatar
YASEMİN NUR CEMAL 2021-02-07 17:57:03

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN YANINDAYIM YANINDAYIZ KUTSALLARIMA SALDIRAMAZLAR DURRR DURACAKSIN, KÂBEME, SALDIRAMAZSIN DURACAKSIN, BENİ DE fişlesinler BENMÜSLÜMANIM, BEN TÜRK ÜM, BEN YASEMİN

banner165