‘Cumhuriyet Artıkları’ sözünü kınadılar

CHP Kadın Kolları Başkanı Melda Özüdoğru, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner’in Cumhuriyet...

29 Ocak 2015 Perşembe 20:33
 ‘Cumhuriyet Artıkları’ sözünü kınadılar


CHP Kadın Kolları Başkanı Melda Özüdoğru,  AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner’in Cumhuriyet Halk Partili kadınlar için sarf ettiği iddia edilen, ‘Cumhuriyet artıkları’ sözünü kınadı.


CHP Kadın Kolu Başkanı Melda Özüdoğru, kadın kolları üyeleri ve partililerin katılımı ile parti merkezinde bugün saat 13.30’da toplantı düzenledi. Melda Özüdoğru, Bahçeşehir Üniversitesi'nde düzenlenen bir panele konuşmacı olarak katılan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner’in Cumhuriyet Halk Partili kadınlar için, ‘Cumhuriyet artıkları’ dediğini ileri sürdü.


Konuşmasına Mehmet Metiner’e seslenerek başlayan Özüdoğru, “Sayın Mehmet Metiner, siz Cumhuriyet Halk Partili kadınlar için Cumhuriyet artıkları diyerek; Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi M. Kemal Atatürk benim iki eserim var, biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Siz bu iki eseri de kapsayan bir aşağılama içine giriyorsunuz, farkında mısınız?” diye sordu.


Özüdoğru, Cumhuriyet Halk Partisi kadın kolları olarak, Mehmet Metiner’i insanları aşağılayan sözlerinden dolayı kınadı.


Özüdoğru konuşmasının sonunda, Aydın’da şehit düşen Jandarma Üstçavuş Emrah Ünalan’ın ailesine başsağlığı diledi.






 

Son Güncelleme: 29.01.2015 20:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.