Daha güçlü Çorum için işbirliği

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, 55 STK temsilcisi ile bir raya geldi.

04 Ağustos 2019 Pazar 11:38
Daha güçlü Çorum için işbirliği

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, “S-400 meselesi 'one minute' değerinde bir meydan okumadır” dedi.
TBMM’nin tatile girmesinin ardından seçim bölgesi Çorum’a gelen milletvekili Erol Kavuncu, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. Önce Çorum ve ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Kavuncu, daha sonra sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden gelen talepleri dinledi.


Hem içeride hem dışarıda olağanüstü bir sürecin yaşandığını dile getiren Kavuncu, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
S-400’ler ile Türkiye’nin kendini koruyarak güvenliğini sağlayacağını dile getiren Kavuncu, Türkiye’nin kendi parasıyla aldığı silahlardan rahatsızlık duyanların, yaptırım tehdidi kartını oynamaya başladığına dikkat çekti.


15 Temmuz’un Türkiye’yi yok etmeye yönelik bir işgal girişimi olduğunu ifade eden Kavuncu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu aziz milletin, bu ülkeyi parçalamak, bölmek, yok etmek isteyenlere fırsat vermediğini kaydetti.
Çorum’un güçlü bir sanayi alt yapısına sahip olduğunu da anlatan Kavuncu, “Çorum’u daha ileri götürmek için milletvekillerimiz, valimiz, belediye başkanımız, il başkanım ve şehrin tüm dinamikleri ile çalışmalar yapıyoruz. Bu şehri bir adım daha ileri taşımak için projelerimiz var. Bu projelerin hayata geçmesi için girişimlerimiz devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ankara’da bir dizi ziyaretlerimiz oldu. Güçlü bir Türkiye, güçlü bir Çorum için toplumun tüm kesimleriyle el ele gönül gönüle vererek çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Sivil toplum kuruluşlarının toplumların doğal refleksi ve atan damarı olduğunu kaydeden Kavuncu, “Sivil toplum kuruluşlarımızı önemsiyoruz. STK’lar halkla aramızda bir köprü. Sivil toplum kuruluşlarımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanında olmaya ve işbirliği yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.
Programa İnsani Değerler Platformu Dönem Sözcüsü Zekeriya Işık ve 55 sivil toplum kuruluşunun temsilcisi katıldı.


İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2019-08-04 12:17:04

Ortalık fetöcü kaynarken, çeşitli makamlara getirilirken lütfen 15 Temmuz'un adını anmayınız.

Avatar
Bilen 2019-08-04 13:32:58

Sayın vekilimiz, Bu güne kadar Çorum için ne yaptın, A. Sami Ceylan yine en azından kendi adamlarını sağa sola yerleştiriyor, Çorum'a 3-5 doktor ataması yaptırıyor.. Sen eline mikrofonu alıp hala 15 temmuz hain darbe muhabbeti, onu zaten biz anladık artık Çorum için lütfen çalış, öyle yalandan değil ha..

Avatar
Ensar 2019-08-04 12:53:31

Olan basit heryer ensarcı olana kadar mücadeleye devam çalışmalar başladı Reis istediği kadar herkese ulaşsın desin ensarcılar olmazsa bu vatan olmaz hatta dünya bile bunların dualarıyla ayakta çorumda milletvekili belediye başkanlığını aldılar ahmeti gönderip il ve ilçeyide alacaklar ve büyük ensar şirketi tamamlanmış olacak yazık reis e

Avatar
Çorumlu 2019-08-04 18:23:31

Stk ymış hepsi makam sevdalısı kendi çıkarlarını devletin çıkarlarından üstün tutan topluluk kavuncu da onlar sayesinde vekil oldu ama ilk kaçacak terkedecek olanlar da bunlar

Avatar
İskilipden 2019-08-04 18:38:19

Sayın vekilim;
Yıllarca İsmilipde gönev yaptı. İSKİLİPİN YDL SORUNUNU bildigine eminiz. Ayrıca İskilip yüksek okuy binasının ve Çakmamderer kuran kursu binesını bitirtir diye umut etmekteyiz. Yurt-kur İskilip de yurt yapmalı. Tosya yolu başlemalı. Kapalı spor salonu yapmalı

Avatar
Kavuncu 2019-08-04 18:42:29

Sn Kavuncu lütfen gereksiz toplantı yapıp laf kalabalığı yapmayın. İşinize bakın çorum hırsız ve bir takım iş bilmezin elinde oyuncak oldu. Siz önce eş dost siyasetini bitirin. Babası anası danasiyla siyaset yapanları önce bitirin. Madem herkes çocukluk arkadaşı ve akrabası ile devletin imkanlarını bolusecekti biz oy ve vergi almayın. İşinize bakın

Avatar
eğtm 2019-08-04 19:58:22

STK... Sivil toplum değil, sindirilmiş toplum...Yani, yukarıdaki görüşler STK' lara , onlar vasıtasıyla da topluma sindirilir...

Avatar
Karşı Köyün Delisi 2019-08-05 00:11:31

Sayın Kavuncu; öncelikle şunu unutma... siz belli bir zümrenin, vakfın, derneğin, cemaatin ve platformun değil bütün Çorum halkının bütün ilçelerin bütün mahallelerin diğer partilere gönül ve oy vermiş bütün Çorum halkının milletvekili olduğunuzu anladığımız gün herşey çok güzel olacak. Rabbimizin fetö uyarısı yetmedi mi size, illa bide fetö çetö fetö artık adı her ne zıkkımsa başka yapılanmalarda mı darbe vursun bu millete. Ne diyordu Mustafa Kemal; egemenlik kayıtsız şartsız Milletindir. Sizin vakıflarınızın değil. İnanın adamcılık yapıyor diye yıllarca eleştirdiğimiz cehape kafasından hiçbir farkınız yok.

banner165