Davutoğlu ile özel görüştüler

Gelecek Partisi Ankara İl Başkanlığı'nın açılışına Çorum heyeti de katıldı

24 Şubat 2020 Pazartesi 14:22
Davutoğlu ile özel görüştüler

Gelecek Partisi Genel Başkanı Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu öncülüğünde teşkilatlanma çalışmaları devam ederken partinin Ankara İl Başkanlığı binasının da açılışı yapıldı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı açılış törenine Çorum’dan da katılım oldu. Geçtiğimiz ay partinin Ankara İl Başkanı olarak göreve başlayan Çorumlu Osman Hakan Kılıç’ı bu önemli günde Çorumlular olarak yalnız bırakmadıklarını ifade eden Gelecek Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Rumi Bekiroğlu, ‘’Ankara İl Başkanlığı binamız ülkemize hayırlı olsun’’ dedi.

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen açılış törenine Çorum’dan, Gelecek Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Rumi Bekiroğlu, Çorum İl Başkanı Av. Gökhan Külcü ile birlikte teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren parti üyeleri katıldı. Açılışta, partinin kurucuları arasında yer alan Nihal Olçok da yer aldı.

DAVUTOĞLU İLE ÖZEL GÖRÜŞTÜLER

Gelecek Partisi Genel Başkanı ve Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Ankara İl Başkanlığı binasının açılış töreninde Çorum heyetiyle de yakından ilgilendi. Gelecek Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Rumi Bekiroğlu, Çorum İl Başkanı Av. Gökhan Külcü ve açılışa Çorum’dan katılan misafirler ile özel bir görüşmede gerçekleştiren Davutoğlu, Çorum’a selamlarını iletti. Davutoğlu; "Yeni bir siyaset anlayışını egemen kılmaya geliyoruz. Ekonomik krizin tümü çok kısa sürede çözülebilir." değerlendirmesinde bulundu.

Çorum heyeti Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcıları; Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün, Selim Temurçi, Nedim Yamalı ve Feramuz Üstün ile de görüşmeler gerçekleştirdi.

DAVUTOĞLU’NU ÇORUM’A DAVET ETTİ

Gelecek Partisi Çorum İl Başkanı Av. Gökhan Külcü, açılışta Davutoğlu ile özel bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade ederek, kendisini Çorum’a davet ettiklerini belirtti. Külcü, ‘’Ankara İl Başkanlığı binamızın açılış törenine Çorum heyeti olarak katılım sağladık. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve İl Başkanı olan hemşerimiz Sayın Osman Hakan Kılıç’ı bu önemli günde yalnız bırakmadık. Ankara’ya ve ülkemize il başkanlığı binamız hayırlı uğurlu olsun. Genel Başkanımız ile bu açılışta özel bir görüşmede gerçekleştirdik. Kendisini yakında gerçekleştireceğimiz Çorum İl Başkanlığı açılışımıza davet ettik. Gelecek Partimizin Çorum teşkilatlanmasını da kısa bir süre içerisinde tamamlayacağız ve yönetim kurulumuzu Çorum kamuoyu ile paylaşacağız’’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Destekliyorum 2020-02-24 14:38:53

Ben bu oluşumu destekliyorum. Çünkü kendileri gibi ben de akp tarafından hakkım yendi. Şeyin davutoğlu nu destekliyorum ve umitli buluyorum

Avatar
Gerçek 2020-02-25 01:37:04

Senin de bu hayattaki kaderin kukla olmakmış pinokyo. Aman yalan söyleme burnun uzar dedik sende tersi oldu boyun kısaldı. Kuklaydın kukla olmaya devam edeceksin.