Gelecek Partisi Çorum İl Binası, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu’nun katılımıyla açıldı. Davutoğlu, açılış kurdelesini ‘hayırlı olsun’ dilekleriyle kesti. İnönü Caddesi’ndeki parti binasının açılışında konuşan Davutoğlu, Çorum’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
ÇORUMLULARA SÖZ VERDİ
Çiftçilerin perişan, meyve ve sebze üreticinin zor durumda olduğunu dile getiren Davutoğlu, “Emeklilerimizin, çiftçilerimizin, esnafımızın feryadını duyuyoruz. Biz bu milletin bütün değerlerini ayağa kaldırmak üzere yola çıkanlarız. Bu ideallerle Çorum’a daha iyi hizmet etmek istiyoruz. Çorum; terk edilmiş bir diyar olmaktan, hızlı trenin ve yük treninin uğramadığı bir yer olmaktan çıkacak. Açık ve net olarak bir kez daha söz veriyorum. Başbakanlığımda yarım bıraktırılan tüm projeleri inşallah yerine getireceğiz. Hızlı tren hattı, Samsun’a ulaşırken mutlaka Çorum’dan da geçecek. Merzifon’dan Çankırı’ya, Kastamonu’ya giden yük tren hattı, bu bölgenin en önemli tarım sanayi merkezi olan Çorum’dan geçecek. Çorum, havaalanı dâhil tüm imkanlara kavuşacak. Geleceğimiz Çorum’da da Türkiye’de de parlak olacak” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Davutoğlu, esnaf ziyaretinde bulundu.
Havalanıymış..Başbakanken niye yapmamış..Bol keseden sallamak kolay..
Küçük enişte sallamış işkembeden.At yalanı ne yapıyım inananı.sen başbakan oldun bu ülkede sıran geçti senin.sıradakiler gelsin onları görelim.yAllah başka kapıya
Adam hava sözü vermiş işte hava alıyoruz
Çorum icraat bekliyor. Lafla gemi dolmuyor. Çorum ve Çorumluları uyutmaya bırakın. Çorum her zaman ÜVEY evlat. Yeter artık.
Durmak yok gazel havasına devam...
Bekara avrat boşama kolay.siz başbakan ikendebu konu gündemde idi. O zaman verseydinya sözü. Hem % 49 oy almışken kışdeyince kaçıp gittiniz millet niye sizi getirsin bir daha. Tabiki o oyu siz aldiysaniz. Çapınızı aşacak işlere girmeyin hocalik daha iyi sizin için sayın Davutoğlu.
Bir avuç karga ötüyor orda.
adam bir rüya görüyor anlatıyor, iki günde suriyeyi alıyordu, başkabanlık yaptın çoruma ne yaptın diye SORARLAR ADAMA.