‘Demokratikleşme paketi utanç vesikası’

MHP İl Başkanı Ercan Daşdan, geçtiğimiz gün Başbakan Erdoğan tarafından açıklanan demokratikleşme paketinin her haliyle millet adına büyük bir utanç vesikası olduğunu söyledi.

01 Ekim 2013 Salı 13:42
 ‘Demokratikleşme paketi utanç vesikası’


MHP İl Başkanı Ercan Daşdan, geçtiğimiz gün Başbakan Erdoğan tarafından açıklanan demokratikleşme paketinin her haliyle millet adına büyük bir utanç vesikası olduğunu söyledi.

Daşdan, “Öyle bir demokrasi paketidir ki hazırlanırken dahi kimsenin fikri sorulmamıştır. Aksine PKK'nın emrivakilerini, tehditlerini ve kan tutkusunu tatmine yönelik olarak kaleme alınmıştır. Bu paketin PKK ile yapılan pazarlıkların sonucu olduğu apaçık ortadadır.” dedi.

Demokratikleşme paketi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Daşdan, “Demokratikleşme paketinin milletimizin yüzünü güldüreceğini, darbecilerin de uykusunu kaçıracağını söylenmektedir. Ancak açıklanan paketten yüzü gülecek, içten içe sevinecek bölücü zümre ve küçük bir azınlık dışında hiçbir vatan evladı yoktur. Türk milleti yoktur, büyük milletimizin beklentilerinden hiçbir tanesi yer almamıştır.

Sözde demokratikleşme ve reform kılıfıyla Türk milletine pazarlamaya çalıştığı bu paket, özünde PKK'nın yıllardır beklediği hain isteklerin bir kısmıdır.

Sözde demokratikleşme paketinde yer alan konu başlıklarının tartışmaya açık yönleri ve az da olsa olumlu görülebilecek yanları vardır. Ancak paketin tümüne odaklandığımızda PKK'nın ve İmralı canisinin her tarafına nüfuz ettiği, her yerine sindiği ve her satırını mühürlediği meydana çıkacaktır.

Türk Milliyetçileri olarak sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz ve asla PKK'ya milletimizin peşkeş çekilmesine asla müsaade etmeyeceğiz.” diye konuştu.



Son Güncelleme: 01.10.2013 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.