Dere’yi örnek gösterdi, ‘Hizmet böyle gelir’ dedi

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Düvenci Beldesi'nde konuştu. Bakan Yardımcısı Muhsin Dere'yi öven Kalrıcı, 'Memlekete hizmet böyle olur."dedi.

01 Mayıs 2023 Pazartesi 15:51
Dere’yi örnek gösterdi, ‘Hizmet böyle gelir’ dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, seçim çalışmaları kapsamında Çorum merkeze bağlı Düvenci Beldesi’ni ziyaret etti. Çorum’un yatırım alması konusunda Milli Savunma Bakanı Muhsin Dere’yi örnek göstererek kendisine teşekkür eden Kayrıcı, “Muhsin Dere Kırıkkale’ye gidecek iki fabrikayı Sungurlu’ya getirdi. Memlekete hizmet böyle olur, memleket böyle gelişir” diye konuştu.

KİMLER EŞLİK ETTİ?

Yapılan açıklamaya göre; Milletvekili Adayları Ahmet Kurtbaş ve İsmail Lek, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Düvenci’ye giden Kayrıcı, önceki dönem Belediye Başkanı Arif Aksoy ve kalabalık vatandaş topluluğu tarafından karşılandı. Salonu dolduran Düvencilerle sohbet eden Kayrıcı, 14 Mayıs seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

‘ERDOĞAN’I YENİDEN SEÇMEMİZ LAZIM’

Emperyalist güçlerin içerisindeki hainlerle işbirliği yaparak bu seçimde mevcut hükümeti devirmeyi hedeflediğini açıklayan Kayrıcı, seçimin Türkiye açısından varlık yokluk seçimi olduğunu ifade etti. Seçimlerde öncelikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçmeleri gerektiğinin altını çizen Kayrıcı, “Türkiye’yi yeniden atağa kaldırıp bölgesinde yıldız ülke haline getirmemiz lazım” dedi.

HEM İKTİDAR HEM MUHALEFETE GÖNDERME

Çorum’un Cumhuriyet tarihinde en uzun süre tek başına hükümet dönemine denk gelinmesine rağmen istediği yatırımları alamadığını savunan Kayrıcı, hem iktidar, hem de muhalefet milletvekillerini eleştirdi.

BU SÖZLER İKTİDARIN YEREL AKTÖRLERİNE

Çorum’un yatırım alması konusunda Milli Savunma Bakanı Muhsin Dere’yi örnek göstererek kendisine teşekkür eden Kayrıcı, “Muhsin Dere Kırıkkale’ye gidecek iki fabrikayı Sungurlu’ya getirdi. Memlekete hizmet böyle olur, memleket böyle gelişir” diye konuştu. 14 Mayıs seçimlerinde Düvencililerden partisine de destek isteyen Kayrıcı, “Beni bilen biliyor. Geçmişte de milletvekilliği yaptım. Geçmiş dönemden çok daha fazla tecrübeliyim. Kapım 24 saat açık olur. Ben yatmaya değil, hizmet etmeye talibim” şeklinde konuştu
Konuşması katılımcılar tarafından alkışlanan Vahit Kayrıcı’ya, Düvencililer destek sözü verdi.

MERKEZE BAĞLI KÖY MUHTARLARI İLE BULUŞTU

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum merkeze bağlı bazı köy muhtarları ile Abdalata köyünde bir araya geldi.
Abdalata Köyü Muhtarı Ömer Arlı ve Köy Derneği Başkanı Mehmet Dalyan’ın ev sahipliğini yaptığı programa MHP Milletvekili Adayları Vahit Kayrıcı, Ahmet Kurtbaş, MHP Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik,  Çorum Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Hacı Koca’nın yanı sıra yaklaşık 30 köy muhtarı katıldı.

14 MAYIS’IN ÖNEMİNİ HATIRLATTI

Çorum’un sevilen iş insanlarından Abdalata Köy Derneği Başkanı Mehmet Dalyan’ın yemek ikramında bulunduğu programda, MHP Milletvekili Vahit Kayrıcı, hem muhtarlara ve köy halkına 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı. Hem de köylerin sorunlarını dinledi..

ÇORUM’UN İKTİDAR VEKİLLERİNİ ELEŞTİRDİ

Çorum’da da 20 yıldır tek başına iktidar olan AK Parti’nin seçilen milletvekillerinin yetersizliği nedeniyle hak ettiği hizmetlerin Çorum’a kazandırılamadığını iddia eden Kayrıcı, “Bu seçim, ülkemizin varlık yokluk seçimi. Bu seçim ülkemizin geleceğini belirleyecek bir seçim. Bu seçimde sandığa küskünlüklerimiz ve dargınlıklarımızı bırakarak gitmek mecburiyetindeyiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçmeliyiz, MHP’yi de güçlü bir şekilde mecliste temsil edecek duruma getirmeliyiz” dedi.

ZANAATKARLAR SİTESİ ZİYARETİ

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, S.S Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi yapı Kooperatifi’ni ziyaret etti. Kayrıcı, Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi’nde çok sayıda oda başkanı, köy muhtarı, dernek ve kooperatif başkanının yer aldığı kahvaltı programına katıldı.

ZANAATKARLAR YÖNETİMİ KARŞILADI

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Milletvekili Adayları Ahmet Kurtbaş ve İsmail Lek, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, Kamusen İl Temsilcisi Selim Aydın, TÜRKAV İl Başkanı İsmail Deli ve teşkilat mensuplarıyla birlikte kooperatife giden Kayrıcı, burada kooperatif başkanı Mustafa Fındıkcı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

PROGRAMA KİMLER KATILDI?

Programa Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir, PANKOBİRLİK Başkanı Ahmet Pehlivan, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Hitit Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikçi, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Elektrikçiler ve Su Tesisatçılar Odası Başkanı Erol Bozkurt, Marangozlar Odası Başkanı Yücel Şahin, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Cumhur Palabıyık, Kömürcüler ve Odun Satıcıları Derneği Başkanı Osman Şahin, karacaköy Muhtarı Salih Biçer, Boğabağı Köyü Muhtarı Mehmet Tüfikçi, Ülkempınar Köyü Muhtarı Mecit Yaşar ile Zanaatkarlar Yönetim Kurulu Üyeleri Halit Bölükbaş, Yalçın Keşçi, Denetim Kurulu üyesi Yunus Türkoğlu ile davetliler katıldı.

ZANAATKAR YÜZDE 55 SEVİYESİNE GELDİ

Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkcı, 2018 yılı içerisinde başladıkları kooperatif inşaatında 4 yılı geride bıraktıklarını ifade etti. Göreve başladıkları günden itibaren yönetim ile birlikte tüm mesaiyi üyelere kazandıracakları işyerlerine harcadıklarını kaydeden Fındıkcı, “Bizim amacımız Çorum’a Türkiye’nin en modern sanayi sitelerinden birisini kazandırmaktır” dedi. Fındıkcı, bugüne kadar yapılan çalışmalarla birlikte inşaat seviyesinin yüzde 55 oranında olduğunu dile getirerek, destek verenlere teşekkür etti.

‘SEÇİM TARİHİ ÖNEME SAHİP’

MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı da, yaptığı konuşmada 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çekti. Seçimin Türkiye’nin geleceği açısından tarihi öneme sahip olduğunu vurguladı. Türkiye’nin bulunduğu bölgeyle ilgili olarak emperyalist güçlerin planları olduğunu, bölgede güçlü devletleri yönetebilir hale getirmek istediklerini anlatan Kayrıcı, “Türkiye’yi çökertmeye çalışıyorlar. Eğer, Türkiye teknolojik gelişmelerini sürdürürse biliyorlar ki bölgede oyun kurucu ülke olacak. Bunu istemiyorlar. O’nun için 15 Temmuz’dan itibaren hamlelerini yapmaya başladılar. O nedenle 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımızı yeniden seçmemiz lazım. TBMM’de de MHP’nin güçlü temsil edilmesi için desteğimizi istiyoruz” dedi.

Kayrıcı, daha sonra ise hem oda başkanlarının, hem muhtarların taleplerini aldı.

'ZANAATKARLAR ÇORUM İÇİN KAZANÇ’

Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi inşaat alanında incelemelerde bulunan Kayrıcı, böyle bir sitenin Çorum’a kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Çorum’da farklı sektörlerden esnaf ve sanatkârları bünyesinde barındıracak olan Zanaatkarlar Yapı Kooperatifi’nin Çorum için büyük bir kazanç olduğunu kaydeden MHP Milletvekili Adayı Kayrıcı, sitenin tamamlandığında Çorum’un Türkiye’ye örnek olacak bir siteye kavuşacağının altını çizdi.

Son Güncelleme: 01.05.2023 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osmancıkli 2023-05-02 00:16:03

Sn vekilim oyumu zafer partisine vereceğiz,,ana siz bizi mahcup ediyonuz sizemi versek acaba