Deva’dan vekillere bir tepki daha

Deva Partisi Çorum il Başkanlığı, iktidarın yereldeki temsilcilerine “Eski hastaneyi neden kapattınız.?” diye sordu.

14 Aralık 2020 Pazartesi 15:14
Deva’dan vekillere bir tepki daha

Deva Partisi Çorum il Başkanlığı, eski devlet hastanesinin 50 milyon lira maliyetle yeniden sağlık hizmeti sunulacağı yönündeki iktidara mensup bir milletvekilinin açıklamasını hatırlatarak, “Eski hastaneyi neden kapattınız.?” diye sordu.
İşin ehline verilmemesi halinde bu tür manzaralarla karşılaşıldığı savunulan açıklamada, Ortaköy’e yapılacak tekstil atölyesine destek verilen açıklamada, aynı şekilde eski hastaneye 50 milyon lira harcamak yerine ilçelere istihdam sağlayacak fabrikalar açılması taraftarı olunduğu kaydedildi.
İşte Deva Partisi İl Başkanlığı’nın o açıklaması:
Çorum eski devlet hastanesinin 2021 yılı sonunda açılacağı yönünde haberi almış bulunmaktayız. Çorumda mukim Çorumlu vatandaşlar olarak Çorum'da yapılacak olan her yatırıma sonuna kadar destek olacağımız buradan tekrar ilan ediyoruz.
Ancak, Çorum vekillerinin iki oda bir salon yapmıyoruz 50 trilyonluk yatırım yapıyoruz ifadelerini üzülerek karşılıyor ve şunu soruyoruz. Eski devlet hastanesini kimler kapattı? Çorumumuzun yıllardır işleyen, çalışan; içinde hastası, doktoru, hemşiresi, hasta bakıcısı, güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi olan; röntgen cihazı, tomografi cihazı, MR cihazı,  onlarca laboratuarı olan Ankara’ya Samsun'a hasta sevk etmeyen hastaneyi neden kapattığınızı sormak isteriz.
İşi ehline verelim derken Deva Partisi olarak tam da bu konudan bahsediyoruz
Eğer ehil olmayan yöneticilere yetkiyi verirseniz, başka şehirlerden gelen hastaları dahi tedavi eden, hiçbir hastasını sevk etme ihtiyacı duymayan hastaneyi kapatırlar ve çürümeye bırakırlar. Daha sonra aynı hastaneyi tekrar ihtiyaç olduğunda ise tamirat-tadilat parası ödeyerek açarlar. Yeni hastaneye ek olarak eski devlet hastanesinin de işletilmesi sağlanmış olsa idi, şu an ne 2021 yılının sonuna beklemek gerekecek idi, ne de 50 trilyon harcanması gerekecekti.
İş ehline verilseydi kendi hataları ile çürümeye bıraktıkları hastaneyi yenilemek için 50 trilyona ihtiyaçları olmayacaktı. Daha önce basın açıklaması yaptığımız gibi son 4 yıldır azalan özel idare için bu para harcanabilecekti. Yakın zamanda Ortaköy ilçesine yapılacağı duyurulan 500.000TL'lik yatırım bedelli tekstil fabrikasından tam 100 adet daha yapılabilecek idi .Ya da her ilçeye 7-8 adet tekstil atölyesi açılabilecekti. Ortaköy ilçesine yapılacak olan tekstil atölyesi için emeği geçen herkese Çorumlu birer vatandaş olarak en içten dileklerimizle teşekkür ediyoruz.
Deva Partisi olarak bizler hem hastaneyi kapatma kararını verip hem de yeniden açılması için devletin 50 trilyon parasının harcanmasına karşıyız. Bizler bu paranın özel idareye harcanması, Ortaköy'e 100 tane daha tekstil atölyesi açılması ya da her ilçeye 7-8 adet tekstil atölyesi açılmasını isteriz. Biz Çorumlular ne beton yer ne de asfalt içeriz. Bizler istihdam isteriz. Çorum'da istihdama yönelik yapılacak tüm işleri desteklediğimizi, gerekiyor ise elimizi de tüm gövdemizi de taşın altına koymaya hazır olduğumuzu belirtiriz."

Son Güncelleme: 14.12.2020 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kemal cım 2020-12-14 16:18:39

get heri

Avatar
Cengo 2020-12-14 18:28:18

Bu kim heri birde bu çıktı

Avatar
Attila 2020-12-15 14:31:46

Bu adamin il baskani oldugu bir partinin oy orani yüzbinde bir olur heralde

Avatar
Kardeş 2020-12-14 18:32:01

ALİ Bey'in yüzünü kara çıkarmayın yeterli. Şahsen size güvenmek istiyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Bu millet için en iyisi neyse o nasip İnşAllah yanılmayız yanılmazsınız, yetti gardaşım yetti artık

Avatar
Çorumlu 2020-12-14 19:20:40

Sn başkanın yürü senin yanındayız bu 3 vekil bir birlerini işlemiyorlar biri çerkezlere çalışıyo biri ensarcılara diğer akubatta ne yapacanı bilmiyor bunlara haddini bildirelim

Avatar
Çorumlu 2020-12-15 01:51:52

Havaalanı yok, tren yok, hastane kapalı, ne işe yararlar

banner165