Dodurga'da dengeleri değiştirecek gelişme

AK Parti’den Dodurga Belediye Başkan Aday Adayı olan Bekir Akman, İyi Parti’ye geçti. Akman’ın İyi Parti Dodurga Belediye Başkan Adayı olacağı öğrenildi.

29 Ocak 2019 Salı 21:46
Dodurga'da dengeleri değiştirecek gelişme

AK Parti’den Dodurga Belediye Başkan Aday Adayı olan Bekir Akman, İyi Parti’ye geçti. Akman’ın İyi Parti Dodurga Belediye Başkan Adayı olacağı öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, daha önce belirledikleri Dodurga Belediye Başkan Adayı’nı geri çektiklerini ifade ederek, “Partimiz yerel seçim çalışmaları kapsamında adaylarını belirmeye devam etmekte olup özellikle ilçelerimizde oluşan birliktelik ve seçim işbirliği tüm halkımızı kucaklayıcı hale dönüşmesini değerlendirdiğimizden dolayı daha önce açıklamış olduğumuz Dodurga Belediye Başkan Adayımızı geri çektiğimizi kamuoyuna bildiririz." demişti.

Kulislere göre, AK Parti’den Dodurga Belediye Başkan Aday Adayı olan Bekir Akman, partisi tarafından mevcut belediye başkanı Mustafa Aydın’ın tekrar aday gösterilmesi üzerine İyi Parti’den Belediye Başkan Adayı oldu. Akman’ın Dodurga’da seçimin güçlü isimleri arasında yer alacağı konuşuluyor.

Son Güncelleme: 29.01.2019 22:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerçek 2019-01-29 22:28:12

Ak partide böylesi Kişiler ile çalışmalı kadro kurmalıydı ..Bekir Akman son derece temiz ahlaklı bir insan hakkında hayırlısı olsun

Avatar
cafer 2019-01-30 07:26:51

halk arasında biz buna koltuk sevdası diyoruz..dava imiş Allah rıza içinmiş çalışmak içinmiş hikaye bunlar...

Avatar
Abdullah 2019-01-29 23:12:02

Bekir akman iyi pattiden seçilirse akp ye geçer mi DodurgA hep böyle.Akp adayı seçilemiyor

Avatar
Türkiye Sevdalısı 2019-01-30 15:04:40

Yıl 2008... Bekir Akman Sungurlu dev. hast. görev yaptığı dönemdi. Eşi kızıyla beraber hastaneye Bekir Akman 'ı ziyarete gitmişti. Odasında beklerken eşi sıkılan çocuğun eline masanın üzerindeki kalem ve kağıdı verip ona birşeyler çizdiriyordu. Odaya giren Bekir Bey eşine neden kalemi kağıdı alıp çoçuğun eline verdin onlar bana devletimin emanetidir ve devletin işi için kullanılmalıdır demişti. Bana göre gerçek vatanseverlik buydu. Emanete sahip çıkmaktı.Dodurga oyuna sahip çıkıp devlet malına bu hassasiyette birini başkan seçmelidir. Bu Dodurga için kazançtır.

Avatar
recep 2019-01-30 16:13:05

dodurga da usül böyle, koltuk sevdalısı olan mustafa aydın, mevcut il genel meclisi üyesi m.çatar, eski ilçe başkanı il genel meclisi adayı a.uysaldır. dodurgalı bunlara mecbur değil. dodurga da sacayağı oluşturup borularının ötttürülmesi dönemi bitti.
reisi seviyoruz.reis de gerçekleri görmelidir artık.

Avatar
Dodurgalı 2019-01-30 19:17:58

Allah yar ve yardımcısı olsun. Artık dodurgada bazı şeyler değişmeli. Davadan bahseden arkadaş mevcut başkan geçen dönem nasıl kazanmış ona baksın. O zaman dava yokmuydu ilke prensip yokmuydu

Avatar
dodurga 2019-01-30 14:06:48

dodurgada önceden başlatılan bir uygulama devam ediyor alışkanlık işte gelenekler haline gelmiş mevcut başkanda bir yerlere gidip gelmedimi ne var bunda Allah cumhur reisimizin yar ve yardımcısı olsun fırıldaklardan muhafaza eylesin

Avatar
Dodurgalı 2019-01-30 19:27:14

Bekir Akmanın daha önce çalıştığı kurumlarda ne kadar sevildiğini herkes biliyor. Hele hele Sağlık Müdürlüğünde idarecilik yaptığı dönemde personelleri tarafından ne kadar sevildiği hala onun idarecilik günlerini mumla arayan personeller var. Rabbim nasip ederse Dodurga Belediyesi çalışanlarını çok güzel günler bekliyor. Nasıl idarecilik yapılırmış görecekler.

banner165